Bestemmingen

Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Win vliegtickets van THAI

Thailand, gelegen in Zuidoost-Azië, is verreweg de meest geliefde vakantiebestemming van Azië. Vrijwel iedereen die er is geweest, zal vertellen hoe prachtig de stranden zijn en hoe vriendelijk de lokale bevolking. Maar waar vind je de mooiste plekken en hidden gems? Ga op ontdekking door middel van de cursus ‘Thailand – van noord naar zuid’ en win vliegtickets van Thai Airways International (THAI).

Altijd verrassend
Voor degenen met een 'been there done that'-houding, is het goed om te weten dat Thailand zichzelf constant ontwikkelt. In het hele land openen nieuwe accommodaties, van goedkopere hostels tot high-end hotels. Niet alleen op de bekende hotspots, maar ook onontdekte bestemmingen gaan zich richten op toerisme. Van de bruisende hoofdstad Bangkok tot paradijselijk Koh Samui, populaire strandbestemming Phuket, culturele steden Chiang Mai en Chiang Rai en de meer in het noordoosten gelegen, onontdekte provincies met o.a. Isaan, waar bezoekers kunnen genieten van vele nationale parken en tempelruïnes. Van luxe winkels en spa-breaks tot longtail-boten; paradijselijk Thailand heeft voor elk budget en elke smaak iets te bieden. 

THAI, Smooth as Silk
Begin een vakantie naar Azië, Australië en Nieuw Zeeland al aan boord van Thai Airways International (THAI), de nationale luchtvaartmaatschappij van Thailand. Vanuit Brussel vliegt THAI 5 keer per week non-stop naar Bangkok met een gloednieuwe A350-900XWB. Het is mogelijk om ver voor vertrek gratis een stoel te reserveren en 30 kilo bagage mee te nemen. Zonder over te stappen reis je dus vanaf Brussels Airport niet alleen snel, maar ook uiterst comfortabel en voordelig naar Thailand en verder.

WINNEN
Om de keuze in de grote diversiteit aan locaties en attracties te vergemakkelijken, kun je de cursus ‘Thailand – van noord naar zuid’ op TravEcademy maken. Hierdoor verkrijg je een helder beeld van de veelzijdige regio’s en maak je daarnaast kans op vliegtickets van THAI, zodat jij zelf eens Amazing Thailand kunt verkennen. Meer informatie over Thailand vind je op deze Ecademy!

 

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn