Aruba one happy island

De kleurrijke cocktails, hagelwitte zandstranden, permanente zonnestralen met een verkoelend briesje en de vrolijke, vriendelijke bevolking zijn slechts een paar redenen waarom bezoekers jaarlijks terugkeren naar Aruba. Ontdek wat Aruba echt een 'One happy island' maakt!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Verdiep je in deze exotische bestemming
Even wegdromen tussen wuivende palmen, exotische klanken en het geruis van de Caribische zee... en er ook nog wat van opsteken! Dat kan met de twee Arubaanse cursussen, die je van alles leren over het eiland en Renaissance Aruba Resort & Casino.

Het Arubagevoel vanuit het perspectief van diverse vakantiegangers...

 

 

Contactinformatie

Arubaans Verkeersbureau in Nederland
R.J. Schimmelpennincklaan 1
2517 JN Den Haag
Telefoon: +31 (070) 302 80 40
Email: ata.europe@aruba.com
Website: www.aruba.com

 

Laatste toevoegingen:

Al 35 jaar promotie van Aruba

De Aruba Tourism Authority viert dit jaar het feit dat precies 35 jaar geleden dat actief is gestart met het promoten van Aruba als vakantiebestemming in Europa. De kick-off van dit lustrumjaar vindt plaats op de ITB in Berlijn. Miro Dabian, toenmalig coördinator toerisme van het Arubahuis,(...)
Lees verder

Vliegveld Aruba krijgt opknapbeurt

Het vliegveld op Aruba krijgt een forse opknapbeurt. De Aruba Airport Authority wil daarmee onder meer bereiken dat de luchthaven straks grotere passagiersvliegtuigen kan verwerken. Met de renovatieplannen wil Aruba het luchtverkeer vanuit Europa uitbreiden. Een van de prioriteiten is de(...)
Lees verder

Ontdek culinair Aruba tijdens Eat Local Restaurantmaand

Gastronomisch toerisme is anno 2017 populairder dan ooit. Beroemde chefs zoals Anthony Bourdain zorgen ervoor dat reizigers massaal speciale plekken en smaken willen ontdekken. Het ‘One Happy Island’ Aruba speelt in op deze trend en organiseert daarom voor de tweede keer de jaarlijkse Eat Local(...)
Lees verder

Talenknobbel

  Nederlands en Papiamento zijn de officiële talen op Aruba. De meeste Arubanen spreken ook goed Engels en Spaans. Papiamento Papiamento is de oorspronkelijke taal van Aruba en wordt verder alleen op Bonaire en Curaçao gesproken. Je zou kunnen zeggen dat Papiamento is, zoals de Arubanen(...)
Lees verder