Aruba one happy island

De kleurrijke cocktails, hagelwitte zandstranden, permanente zonnestralen met een verkoelend briesje en de vrolijke, vriendelijke bevolking zijn slechts een paar redenen waarom bezoekers jaarlijks terugkeren naar Aruba. Ontdek wat Aruba echt een 'One happy island' maakt!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Verdiep je in deze exotische bestemming
Even wegdromen tussen wuivende palmen, exotische klanken en het geruis van de Caribische zee... en er ook nog wat van opsteken! Dat kan met de twee Arubaanse cursussen, die je van alles leren over het eiland en Renaissance Aruba Resort & Casino.

Het Arubagevoel vanuit het perspectief van diverse vakantiegangers...

 

 

Contactinformatie

Arubaans Verkeersbureau in Nederland
R.J. Schimmelpennincklaan 1
2517 JN Den Haag
Telefoon: +31 (070) 302 80 40
Email: ata.europe@aruba.com
Website: www.aruba.com

 

Laatste toevoegingen:

Meer Nederlanders naar Aruba

Aruba heeft vorig jaar een recordaantal van bijna 1,9 miljoen toeristen ontvangen. Het aantal Nederlandse bezoekers liet een forse plus zien, blijkt uit cijfers van de Aruba Tourism Authority. Bij elkaar noteerde Aruba vorig jaar 1.082.003 verblijfstoeristen (een plus van 1,1 procent) en 815(...)
Lees verder

Arubaanse straatkunst aan Amsterdamse muur

Op de NDSM-Werf in Amsterdam-Noord, waar het grootste street art museum van Europa wordt geopend, is sinds kort een stukje Aruba te zien. Twee Arubaanse street art-kunstenaars, Robert Solognier en Garrick Marchena, hebben in een kleine week tijd een muurschildering aangebracht. De schildering(...)
Lees verder

The Bulldog opent nieuwe vestiging op Aruba

Bon bini The Bulldog! Op zaterdag 20 april opent The Bulldog een nieuwe vestiging te Palm Beach op ‘happy island’ Aruba. Een combinatie van een cocktailbar, restaurant en giftshop op het heerlijke tropische vakantie eiland in de warme wateren van de Zuidelijke Cariben. Het is de meest recente(...)
Lees verder

Al 35 jaar promotie van Aruba

De Aruba Tourism Authority viert dit jaar het feit dat precies 35 jaar geleden dat actief is gestart met het promoten van Aruba als vakantiebestemming in Europa. De kick-off van dit lustrumjaar vindt plaats op de ITB in Berlijn. Miro Dabian, toenmalig coördinator toerisme van het Arubahuis,(...)
Lees verder