Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

ONTDEK DE USA    

Brand USA, de marketingorganisatie voor de Verenigde Staten, heeft als doel de Verenigde Staten wereldwijd als eerste klas reisbestemming te promoten.
Ontdek meer over Brand USA.

WORD USA EXPERT
Kun jij de verschillende staten onderscheiden? Ken je alle 50 staten, 5 territoria en de District of Columbia? Leer meer over alle regio's, staten en territoria van de Verenigde Staten, voltooi de cursussen en word een USA expert!   


CONTACT

Brand USA
c/o Lieb Management
Toos Blomstraat 10
2652 GG Berkel en Rodenrijs
Tel 010-223 09 90
NConrad@TheBrandUSA.nl


VIDEO UITGELICHT

Laatste toevoegingen:

Muziek, cultuur & erfgoed

De VS zijn rijk aan festivals en evenementen, kunst, muziek, theater, galerijen en musea - er is voor elk wat wils. Voltooi alle regionale quizzen om de laatste USA Culture & Heritage Specialist-test te openen en verdien je badge. Muziek, cultuur & erfgoed in het Noordoosten Muziek,(...)
Lees verder

Great Outdoors

The USA's Great Outdoors biedt een aantal van 's werelds meest onderscheidende en diverse natuurlijke omgevingen. Voltooi alle regionale quizzen om de laatste Amerikaanse Great Outdoors Specialist-test te ontgrendelen en verdien jouw badge. Great Outdoors in het Midwesten Great Outdoors in het(...)
Lees verder

Big City Buzz

Felle lichten en grote steden. De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van de stadsdrukte; van New York tot New Orleans, er is genoeg te ontdekken. Voltooi alle regionale quizzen om de laatste USA City Specialist-test te openen en je badge te verdienen. Big City Buzz in het Noordoosten Big City(...)
Lees verder

Wintersport

Lees meer over de beste plaatsen om jouw klanten naar toe te sturen voor een wintersportvakantie in de VS. Voltooi alle regionale quizzen om de laatste VS wintersportspecialistentest te ontgrendelen en verdien je badge. Wintersport in het Noordoosten Wintersport in het Midwesten Wintersport in(...)
Lees verder