Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

ONTDEK DE USA    

Brand USA, de marketingorganisatie voor de Verenigde Staten, heeft als doel de Verenigde Staten wereldwijd als eerste klas reisbestemming te promoten.
Ontdek meer over Brand USA.

WORD USA EXPERT
Kun jij de verschillende staten onderscheiden? Ken je alle 50 staten, 5 territoria en de District of Columbia? Leer meer over alle regio's, staten en territoria van de Verenigde Staten, voltooi de cursussen en word een USA expert!   


CONTACT

Brand USA
c/o Lieb Management
Toos Blomstraat 10
2652 GG Berkel en Rodenrijs
Tel 010-223 09 90
NConrad@TheBrandUSA.nl


VIDEO UITGELICHT

Laatste toevoegingen:

Stay home, stay inspired!

Ook al zijn we nu veel aan huis gebonden dat betekent nog niet dat we mentaal binnen vier muren hoeven te blijven. Verleg je grenzen en verdiep je in te talloze roadmovies op GoUSA TV of breng een bezoek aan het USA Discovery Program. Brand USA wil je inspireren en de mogelijkheid bieden(...)
Lees verder

Drie winnaars Brand USA bekend!

Femke, Mirjam en Dominique winnen Bol.com cadeaubon
Hoewel de reiswereld nu een beetje lijkt stil te staan, gaan wij door met jullie verblijden! Door deelname aan het USA Discovery Program van Brand USA kun je namelijk Bol.com cadeaubonnen winnen ter waarde van 50 euro. Inmiddels zijn de eerste drie winnaars bekend! Femke, Mirjam en(...)
Lees verder

Brand USA maakt data Travel Week 2020 bekend

Brand USA heeft de data en locatie voor de Travel Week 2020 bekend gemaakt. De grootste spelers in de Verenigde Staten en de Europese reisindustrie zullen opnieuw samenkomen in de Londense County Hall, UK van maandag 21 september tot vrijdag 25 september 2020. De registratie is nu open voor(...)
Lees verder

Verdien badges & cadeaubonnen!

Welkom in de Verenigde Staten van Amerika; het land van de onbegrensde mogelijkheden! En omdat het land zo groot is, de afstanden zo ver en de staten zo verschillend, biedt Brand USA je de e-learning tool 'USA Discovery Program’ aan. Verdiep je in de VS, verdien na elke cursus een badge en(...)
Lees verder