Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

ONTDEK DE USA    

Brand USA, de marketingorganisatie voor de Verenigde Staten, heeft als doel de Verenigde Staten wereldwijd als eerste klas reisbestemming te promoten.
Ontdek meer over Brand USA.

WORD USA EXPERT
Kun jij de verschillende staten onderscheiden? Ken je alle 50 staten, 5 territoria en de District of Columbia? Leer meer over alle regio's, staten en territoria van de Verenigde Staten, voltooi de cursussen en word een USA expert!   


CONTACT

Brand USA
c/o Lieb Management bv
Straatweg 64a
3051 BJ Rotterdam

Tel. 010-223 09 90
NConrad@TheBrandUSA.nl


VIDEO UITGELICHT

 

 

Laatste toevoegingen:

ESTA ook voor reizigers die over land reizen

Vanaf 1 oktober 2022 gelden voor alle reizigers die onder het Visa Waiver Program vallen en over land de grens wensen te passeren, dezelfde vereisten als voor reizigers die per vliegtuig en over zee reizen. Als zodanig moeten alle reizigers die onder het Visa Waiver Program vallen en die van(...)
Lees verder

Word Arizona expert!

Maak kans op een Rituals cadeaubon van €100
Te midden van stof en woestijn liggen twee legendarische toeristische trekpleisters van de VS: de Grand Canyon en (een deel van) Monument Valley. Bezoekers aan deze indrukwekkende staat kunnen ook grote steden als Phoenix bezoeken, zich vergapen aan de reusachtige cactussen in Saguaro National(...)
Lees verder

Brand USA Insider Guide Arizona

Rondreis door Arizona
Deze vijfdaagse rondreis door o.a. Arizona neemt je klanten mee door de geschiedenis van de Indiaanse cultuur. Van de klifwoningen bij Montezuma Castle National Monument tot het Heard Museum in Phoenix, de belangrijkste expositie van Indiaanse kunst en cultuur. Enkele van de meest populaire(...)
Lees verder

Buiten de gebaande paden in Arizona

Havasu watervallen en Monument Valley
De Grand Canyon trekt jaarlijkse vele bezoekers. Maar diep verborgen in de kloof ligt iets dat de meeste bezoekers niet kennen: de Havasu watervallen. De 16 km naar de waterval kan wandelend, per helikopter, paard of ezel afgelegd worden. De vergunning en een overnachting op de Havasupai(...)
Lees verder

The Sounds of Phoenix, Arizona

Las Chollas Peligrosas
Phoenix is een reizende ster als bestemming voor muziekliefhebbers. In de City of Fire mengt lokale band Las Chollas Peligrosas Latijnse volksmelodieën met accordeons, violen, gitaren en meertalige zang. Hun unieke geluid en boodschap is gevuld met de ziel en geest van de woestijnstad. 
Lees verder