Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

ONTDEK DE USA    

Brand USA, de marketingorganisatie voor de Verenigde Staten, heeft als doel de Verenigde Staten wereldwijd als eerste klas reisbestemming te promoten.
Ontdek meer over Brand USA.

WORD USA EXPERT
Kun jij de verschillende staten onderscheiden? Ken je alle 50 staten, 5 territoria en de District of Columbia? Leer meer over alle regio's, staten en territoria van de Verenigde Staten, voltooi de cursussen en word een USA expert!   


CONTACT

Brand USA
c/o Lieb Management
Toos Blomstraat 10
2652 GG Berkel en Rodenrijs
Tel 010-223 09 90
NConrad@TheBrandUSA.nl


VIDEO UITGELICHT

Laatste toevoegingen:

Brand USA maakt data Travel Week 2020 bekend

Brand USA heeft de data en locatie voor de Travel Week 2020 bekend gemaakt. De grootste spelers in de Verenigde Staten en de Europese reisindustrie zullen opnieuw samenkomen in de Londense County Hall, UK van maandag 21 september tot vrijdag 25 september 2020. De registratie is nu open voor(...)
Lees verder

Verdien badges & cadeaubonnen!

Welkom in de Verenigde Staten van Amerika; het land van de onbegrensde mogelijkheden! En omdat het land zo groot is, de afstanden zo ver en de staten zo verschillend, biedt Brand USA je de e-learning tool 'USA Discovery Program’ aan. Verdiep je in de VS, verdien na elke cursus een badge en(...)
Lees verder

Muziek, cultuur & erfgoed

De VS zijn rijk aan festivals en evenementen, kunst, muziek, theater, galerijen en musea - er is voor elk wat wils. Voltooi alle regionale quizzen om de laatste USA Culture & Heritage Specialist-test te openen en verdien je badge. Muziek, cultuur & erfgoed in het Noordoosten Muziek,(...)
Lees verder

Great Outdoors

The USA's Great Outdoors biedt een aantal van 's werelds meest onderscheidende en diverse natuurlijke omgevingen. Voltooi alle regionale quizzen om de laatste Amerikaanse Great Outdoors Specialist-test te ontgrendelen en verdien jouw badge. Great Outdoors in het Midwesten Great Outdoors in het(...)
Lees verder