Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

ONTDEK DE USA    

Brand USA, de marketingorganisatie voor de Verenigde Staten, heeft als doel de Verenigde Staten wereldwijd als eerste klas reisbestemming te promoten.
Ontdek meer over Brand USA.

WORD USA EXPERT
Kun jij de verschillende staten onderscheiden? Ken je alle 50 staten, 5 territoria en de District of Columbia? Leer meer over alle regio's, staten en territoria van de Verenigde Staten, voltooi de cursussen en word een USA expert!   


CONTACT

Brand USA
c/o Lieb Management
Toos Blomstraat 10
2652 GG Berkel en Rodenrijs
Tel 010-223 09 90
NConrad@TheBrandUSA.nl


VIDEO UITGELICHT

Laatste toevoegingen:

E-learning - Word USA expert!

Welkom in de Verenigde Staten van Amerika; het land van de onbegrensde mogelijkheden! En omdat het land zo groot is, de afstanden zo ver en de staten zo verschillend, biedt Brand USA je de e-learning tool 'Become a USA Expert' e-learning aan. Verdiep je in de VS en verdien na elke(...)
Lees verder

Regio's

Verdiep je in de verschillende staten, lees de handige tips en bekijk de vele ervaringen, die je kunt opdoen in het Westen, Zuidwesten, Midwesten, Zuidoosten, Noordoosten en de Pacific: van great outdoors tot luxury, muziek, cultuur, erfgoed, nationale parken, food & drink, fly(...)
Lees verder

De Pacific

Er is meer in de Verenigde Staten dan alleen de 49 staten van het Noord-Amerikaanse vasteland, plus Alaska. Dit enorm diverse land heeft ook in de warme wateren van de Stille Oceaan een reeks eilandgroepen die een spectaculair landschap en een ideale omgeving vormen voor een zonnige vakantie.(...)
Lees verder

Het Noordoosten

In veel opzichten zien velen het noordoosten van de Verenigde Staten als het meest bekende deel van de VS. Het heeft wereldwijde bekendheid door New York City, met zijn hoge skyline; Boston, met zijn koloniale geschiedenis; het groene landschap van New England; en Niagara Falls - misschien wel(...)
Lees verder