Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden
25 okt
28 okt

Brand USA Travel Week Europe 2021

Amerikaanse exposanten en Europese touroperators ontmoeten elkaar in oktober tijdens de Brand USA Travel Week Europe 2021. Het evenement wordt gehouden in Londen, van maandag 25 tot en met donderdag 28 oktober.

Voor het derde opeenvolgende jaar brengt het evenement belangrijke spelers in de Amerikaanse- en Europese reisindustrie samen. Zij bespreken de trends, innovaties en de mogelijkheid om het aantal reizigers naar de Verenigde Staten te stimuleren.

Registratie is nu open voor exposanten en kopers. Voor buyers sluit de registratie op 30 juli 2021 en voor exposanten op 13 augustus 2021. De organisatie is in handen van Brand USA, de marketingorganisatie voor de Verenigde Staten.

De eerste editie van Brand USA Travel Week Europe in 2019 was een groot succes. Deze werd opgevolgd door een innovatieve, virtuele editie in 2020, die werd bijgewoond door meer dan 750 afgevaardigden.

‘Het baanbrekende initiatief en jaarlijkse evenement heeft de manier verbeterd waarop de Amerikaanse reisbranche zaken doet met de Europese markt’, zegt Tom Garzilli, chief marketing officer bij Brand USA.

‘Nu we opnieuw gaan werken met onze key-markets speelt de Brand USA Travel Week Europe een integrale rol in het versterken van de onderlinge relaties en het faciliteren van nieuwe, zakelijke verbanden. We zijn vastbesloten om zowel exposanten als kopers in 2021 een nog betere ervaring te bieden, terwijl we samen bouwen aan de toekomst van het toerisme in de VS.’

Brand USA Travel Week Europe staat in het teken van de diverse bestemmingen en toeristische highlights uit de 50 staten, vijf territoria en het District of Columbia. Het evenement biedt Amerikaanse exposanten en Europese touroperators één-op-één ‘matchmade’ afspraken, workshops met presentaties van marketeers, strategen en industrieleiders en een reeks netwerksessies en avond-evenementen waarmee de deelnemers oude vrienden weer kunnen zien en nieuwe zakelijke contacten kunnen opbouwen.

‘Het Verenigd Koninkrijk en Europa zijn cruciale markten voor het herstel van het internationale bezoek aan de Verenigde Staten. Het is belangrijk dat we onze betrokkenheid blijven tonen bij het stimuleren van inkomend bezoek uit deze regio’, zegt Chris Thompson, President en CEO van Brand USA.

‘We kijken ernaar uit om in oktober terug te keren naar Londen voor de organisatie van de Brand USA Travel Week Europe en om de basis te leggen voor de langverwachte terugkeer van Europese reizigers naar de Verenigde Staten. Het is onze taak om de VS te blijven positioneren als een vooraanstaande internationale reisbestemming, door inspiratie te bieden, aan te zetten tot actie en hiermee het herstel van de Amerikaanse economie te ondersteunen. Dit evenement is een belangrijke stap in dat proces.’

Voor het event worden Europese touroperators uitgenodigd uit Nederland, België, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Scandinavië (Denemarken, Noorwegen en Zweden), Spanje en Zwitserland, alsook uit andere Europese landen.

Brand USA Travel Week Europe 2021 zal de protocollen en voorschriften volgen die zijn opgesteld door de regering van het Verenigd Koninkrijk en de gastlocatie, etc. venues County Hall. De meest recente protocollen zullen voorafgaand aan het evenement worden gedeeld.

Meer informatie over Brand USA Travel Week Europa is te vinden op BrandUSATravelWeek.com.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn