Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 dagen geleden

The best of... Georgia!

Bekende bezienswaardigheden en fantastische ervaringen

Bruisende steden, een idyllische kustlijn en adembenemende bergen, Georgia biedt zijn bezoekers een onderscheidende mix van interessante attracties en activiteiten.

Atlanta, Georgia's hoofdstad, imponeert niet alleen met een indrukwekkende skyline, maar ook met één van 's werelds grootste aquariums en met de wereld van Coca Cola en 's werelds grootste collectie van de welbekende frisdrank. Er zijn maar liefst 47 staatsparken in de Peach State en die bieden een grote verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten. Watersporters kunnen raften of kajakken op de Chattahoochee rivier in Columbus om de langste stedelijke wildwaterbaan ter wereld te verkennen. Springer Mountain in de North Georgia Mountains is het startpunt van de wereldberoemde Appalachian Trail. 

#AskALocal 
In de #AskALocal campagne van Georgia komen Atlanta en Savannah aan bod. In Atlanta aandacht voor de Beltline, een duurzaam herontwikkelingsproject dat diverse wijken in de stad met elkaar verbindt. Er zijn diverse routes waar uit gekozen kan worden, bijvoorbeeld de Eastside Trail waar je al wandelend door de stad ook gelijk een mooi beeld krijgt van de straatkunst. 
In Savannah vind je prachtige pleinen in de hele stad. Flaneer langs River Street of ga naar Broughton Street, één van de oudste winkelgebieden in de Verenigde Staten. Je krijgt ook nog enkele leuke restauranttips voor deze prachtige stad. 

Insider Guides from Visit the USA
Duik in de muzikale geschiedenis van Amerika tijdens deze swingende rondreis die jouw klanten naar maar liefst acht staten - waaronder natuurlijk Georgia - brengt,. Van blues tot jazz, van country tot rock en hip-hop, alle muziekstijlen komen aan bod en natuurlijk hoort daar een bezoek bij aan musea van enkele gedenkwaardige artiesten. Klik hier voor de reisbeschrijving.

Buiten de gebaande paden - voor de natuurliefhebbers

Amicalola Watervallen
Noord-Georgia is de thuisbasis van de op twee na hoogste waterval van de Verenigde Staten ten oosten van de rivier de Mississippi, de 222 meter hoge Amicalola Falls. De waterval is gemakkelijk bereikbaar en nodigt uit om te ontspannen bij de rust-gevende geluiden van het water. Het aan-grenzende staatspark en de gelijknamige lodge bieden zowel outdooractiviteiten als overnach-tingsmogelijkheden. Dit natuurlijke toevluchtsoord ligt op slechts 1,5 uur rijden ten noorden van Atlanta. 

Tallulah State Gorge Park
In 1970 liep waaghals Karl Wallenda op een koord over de Tallulah-kloof, een 304 meter diepe, 3,2 kilometer lange kloof die door de Tallulah-rivier is uitgesleten. (Tip: je kunt nog steeds de torens zien waar zijn koord destijds is vastgemaakt.) Je kunt ook een gratis toegangsbewijs ophalen om naar de bodem van het ravijn te wandelen, hier is een hangbrug waarmee je de snelstromende rivier kunt oversteken. 

Wil je nog meer weten over Georgia? Kijk dan op de website van Visit the USA.

Brand USA summer school
Word een USA Expert en maak kans op een stoere Herschel Little America rugzak!

Het idee is simpel: behaal binnen 4 weken na aanmelding de Regional Expert Badge (of 4 andere badges als je de Regional Badge al hebt), en je dingt automatisch mee naar de prijs. Meld je nu aan voor het USA Discovery Program.
Klik hier voor de voorwaarden van de winactie.

And the winner is.......

Graag maken we de eerste winnaar van de incentive bekend.
En de gelukkige is......Mike Krol van TUI / Beleef Reizen. Mike heeft inmiddels alle 55(!) badges behaald.

Gefeliciteerd Mike, de prijs komt zo snel mogelijk naar je toe!  

Wil je ook kans maken op een prijs? Meld je hier aan!

Het zonovergoten Georgia belichaamt de typische zuidelijke charme en betovert de bezoekers met kosmopolitische bestemmingen zoals de voormalige Olympische stad Atlanta, de fraaie architectuur van Savannah en de fantastische stranden aan de prachtige Atlantische kust. Als de kersenbloesem in het voorjaar bloeit, is een omweg naar Macon, rijk aan geschiedenis en cultuur, een absolute must.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn