Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

Chicago, Route 66, Abraham Lincoln en meer!

Ontdek Illinois

Het hart van de Verenigde Staten - van idyllische stadjes als Galena tot grote stadsavonturen in Chicago. Geweldige ervaringen op één van de beroemdste snelwegen van Amerika - Route 66. Volg in de voetsporen van avonturiers Lewis en Clark of verken de regio waar Abraham Lincoln heeft gewoond.

Als het gesprek op Illinois valt, zullen de meeste mensen waarschijnlijk denken aan Chicago, een stad met wereldfaam, die door velen wordt beschouwd als één van de culturele epicentra van de Verenigde Staten. Eersteklas musea, adembenemende gebouwen en innovatieve sterrenrestaurants - Chicago heeft veel te bieden.

Maar misschien wel het meest verrassend is de meer dan 40 km lange kustlijn aan Lake Michigan, op een steenworp afstand van het duizelingwekkende zaken- en winkelgebied. De Chicagoland Metropolitan Area heeft talloze unieke attracties, van meesterwerken van de beroemde architect Frank Lloyd Wright tot exotische tuinen en enkele van de grootste en beste winkelcentra in de Verenigde Staten. 
 
De Mississippi vormt het hele westelijke deel van Illinois. Het Great Lake Country betovert met charmante rivierstadjes, klassieke stoomboten, uitgestrekte wijngaarden en idyllische B&B's. Deze buitengewone regio was ook het startpunt van de beroemde expeditie van ontdekkingsreizigers Lewis en Clark.

#AskALocal
Visit the USA’s #AskaLocal-campagne over Illinois toont de veelzijdigheid van de staat. Menigeen denkt dat Illinois voornamelijk plat is maar in het zuiden van de Prairie State is er ook wat ruiger terrein te vinden zoals in Piney Creek Nature Preserve waar diverse rotsformaties en muurschilderingen te bezichtigen zijn. Maar ook Jacob, Springfield en Chicago komen aan bod en zoals we gewend zijn geven de locals weer de beste culinaire tips.

Insider Guides from Visit the USA
Deze rondreis begint en eindigt in Chicago zodat er voldoende tijd is om de stad helemaal te ontdekken. Via Wisconsin en Minnesota komen jouw klanten bij Lake Superior. In Michigan kunnen zij ook Lake Huron nog bewonderen voordat ze langs de oevers van Lake Michigan weer terug rijden naar Chicago. Onderweg kan men genieten van de prachtige natuur, historische vuurtorens, indrukwekkende musea en natuurlijk deze geweldige grote meren.
   
Klik hier voor de reisbeschrijving.

Buiten de gebaande paden - voor de natuurliefhebbers

Starved Rock State Park
Met prachtige canyons en adembenemende watervallen is Starved Rock State Park in Utica het hele jaar door de perfecte plek voor buitenrecreatie. Wandel door de natuurgebieden, ga vissen en varen, of glijd door de sneeuw op een sneeuwscooter of langlaufski's. Hier is voor elk wat wils. Er zijn ook nog enkele historische bezienswaardigheden.

Anderson Japanese Gardens
Een heerlijke dag kan worden doorgebracht in deze serene idylle in Rockford, in het noordwesten van Illinois, waar kleine stroompjes, wandelingen over kronkelende paden, watervallen, een theehuis en Japanse tuinen zorgen voor ontspanning en welkome afwisseling.

Wil je nog meer weten over Illinois? Kijk dan op de website van Visit the USA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn