Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

De Rocky Mountains wachten!

Stay inspired

Of het nu gaat om skiën in de wereldberoemde Rocky Mountains, het verkennen van de vele steden of simpelweg genieten van de adembenemende schoonheid van de natuur, Colorado is de perfecte plek om dit allemaal te doen. De combinatie van vier uiteenlopende seizoenen, de zon die 300 dagen per jaar schijnt en onvoorstelbaar veel recreatieve mogelijkheden, maken Colorado de perfecte plek voor de volgende vakantie.

Eindeloze prairies, reusachtige bergen, woeste rivieren en fascinerende woestijnlandschappen - het zijn allemaal kenmerken van het onvergelijkbare Colorado. De meest hooggelegen staat van de VS biedt een enorme diversiteit aan flora, fauna en natuurwonderen, evenals een rijk cultureel erfgoed. Of het nu gaat om ijsklimmen of baden in de warmwaterbronnen, een verblijf in een historisch hotel of een bezoek aan een spookstad, Colorado's westerse charme is overal aanwezig.

#AskALocal
Denver is het middelpunt van de aandacht in dit Visit the USA’s #AskaLocal-filmpje. De hoofdstad van Colorado heeft veel meer te bieden dan je op het eerste gezicht misschien zou verwachten. Het is een levendige stad vol met kunst en muziek. Er zijn diverse kunstdistricten waar je al wandelend gelijk meer van de stad ziet. Colfax Avenue is één van de langste straten in de Verenigde Staten en die mag je zeker niet missen. Ook op culinair gebied is er veel te ontdekken, probeer in ieder geval eens een lokaal biertje. Op diverse locaties kun je genieten van live-muziek maar het Red Rocks amfitheater is wel een hele bijzondere plek om een concert te beleven.

Insider Guides from Visit the USA
Deze rondreis doet 3 staten aan, natuurlijk Colorado maar ook New Mexico en Arizona. In Colorado kunnen bezoekers eerst nog een bezoek brengen aan het Canyons of the Ancients National Monument met meer dan 6.000 archeologische vondsten. Er is nog veel meer te leren in Mesa Verde National Park met enkele van de best geconserveerde eeuwenoude Puebloan klifwoningen. Er is een indrukwekkende museumcollectie van meer dan 3 miljoen objecten maar het is ook zeker de moeite waard om een wandeling te maken en de spectaculaire uitzichten op de ravijnen en het landschap te bewonderen.

Buiten de gebaande paden - dit mag je niet missen

Durango& Silverton Narrow Gauge Railroad
Deze historische één meter brede spoorweg is 73 kilometer lang en loopt langs een  schilderachtige route. Er worden ook speciale evenementen georganiseerd zoals bier- en wijntochten, tochtjes voor fotografen en niet te vergeten een ritje met de Polar Express tijdens het kerstseizoen.

Great Sand Dunes National Park
Het Great Sand Dunes National Park in het zuiden van Colorado is de thuisbasis van de hoogste duinen in Noord-Amerika. Een wandeling over de schilderachtige paden naar bossen, wetlands en bergmeren is een onvergetelijke ervaring.

Wil je nog meer weten over Colorado? Kijk dan op de website van Visit the USA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn