Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Fantastische ervaringen in Georgia

Als iconische bestemming van het zuiden van de Verenigde Staten verwelkomt Georgia jouw klanten met een schat aan onvergetelijke bezienswaardigheden en ervaringen die alleen hier te vinden zijn.

Georgia onderscheidt zich door de manier waarop het aan de verwachtingen voldoet - en hoe het deze definieert. Met bruisende grote steden en kleine gezellige steden, een diverse bevolking, bloeiende kunst en cultuur en een geografisch bereik van de bergen tot het strand, is Georgia veel meer dan zijn beroemde perziken. Deze staat herdefinieert voortdurend wat het betekent om zuidelijk te zijn door de plaatsen, perspectieven en mensen die Georgia zo uniek maken.

Atlanta, Georgia’s hoofdstad, imponeert niet alleen met een indrukwekkende skyline, maar ook met één van 's werelds grootste aquariums, met de wereld van Coca-Cola en 's werelds grootste collectie van de welbekende frisdrank. In de Peach State vind je maar liefst 47 staatsparken en die bieden een grote verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten. Watersporters kunnen raften of kajakken op de Chattahoochee rivier in Columbus om de langste stedelijke wildwaterbaan ter wereld te verkennen. Springer Mountain in de North Georgia Mountains is het startpunt van de wereldberoemde Appalachian Trail.

See the South Through a New Lens

Clé heeft altijd geprobeerd de cultuur van het Amerikaanse zuiden te begrijpen. Ga mee op avontuur door Georgia, South Carolina en North Carolina terwijl hij op zoek gaat naar een beter begrip van de zwarte geschiedenis, het Gullah-volk en de zuidelijke manier van leven, allemaal gezien door zijn passie voor fotografie.

Brand USA USA Discovery Program

Word een USA Expert en maak kans op een cadeaubon van Rituals ten waarde van € 100! Behaal voor eind maart de Regional Expert South East Badge (of 2 andere badges Fly-Drive Specialist en Budget als je de regional Expert Badge al hebt), en je dingt automatisch mee naar de prijs. De winactie loopt tot 31 maart 2023, dus meld je nu aan en pak die kans...

Wil je ook kans maken op een een Rituals cadeaubon van € 100? Meld je hier aan!

beste
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn