Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Mee naar Californië met Brand USA

Stay home - stay inspired

Brand USA vraagt graag je aandacht voor een veel bezochte staat aan de Amerikaanse westkust, Californië: de Golden State: één van de beste vakantiebestemmingen ter wereld! Van wereldberoemde stranden tot de uitgestrekte vlaktes in het binnenland en de granieten toppen van de Sierra, Californië biedt een levenslange vakantiebelevenis. Op een plek die zo groot en divers is als Californië, is er voor elk wat wils - en er zijn nog meer dan genoeg bezienswaardigheden over voor een volgende vakantie.

Zonnige stranden, surfers op enorme golven, cultuur en vermaak in de roemrijke steden, een ongeëvenaard landschap en een adembenemend uitzicht: Californië heeft het allemaal! Er zijn meer fantastische themaparken te vinden dan elk kind ooit op zijn of haar verlanglijstje zou kunnen zetten, maar men kan ook genieten van een aantal van de beste eet- en wijnervaringen ter wereld. Of het uitzicht nu bewonderd wordt vanaf het balkon van een stadshotel of kamperend in een tent in een nationaal park - de 'gouden staat' doen zijn naam eer aan.

#AskALocal
Wie kan er nu betere tips geven dan een local? Klik hier voor de leukste must-see en must-do tips voor San Luis Obispo met o.a. Mission Plaza en Bubblegum Alley. Hiermee kun je jouw klant straks weer insider tips geven.

      

Whiskeytown Lake, Redding, Californië                                                           San Luis Obispo, Californië

Insider Guides from Visit the USA
Visit the USA heeft voor iedere staat een aantal leuke self-drives samengesteld en natuurlijk ook voor Californië. De rondreis Pacific Northwest Wine Trail volgt een route langs wijngaarden en wijnmakerijen in Californië en Oregon.
Klik hier voor de reisbeschrijving. 

Buiten de gebaande paden
Californië heeft negen nationale parken waaronder Yosemite National Park, Death Valley National Park en Sequoia National Park. Maar wist je dat de staat daarnaast ook nog 280 staatsparken heeft? Wanneer jouw klant eens iets ander wil, dan is er meer dan genoeg keuze. De staatsparken bieden een interessante mix van weelderige bossen (bv. Pfeiffer Big Sur State Park), mooie stranden (bv. Crystal Cove State Park), uitgestrekte woestijnen (bv. Anza-Borrego Desert State Park) en spannende Gold Rush mijnen (bv. Empire Mine State Historic Park). En in al deze parken kun je het hele jaar door genieten van diverse activiteiten. 

Wil je nog meer weten over de Golden State? Kijk dan op de website van Visit the USA.

Kijk op GoUSA TV voor diverse filmpjes over Californië zoals de korte film Surf City Women of de reeks California Pop over een road trip door Californië om de onontdekte, popculturele monumenten van de Amerikaanse staat te ervaren. Leuk om met jouw klanten te delen!

GoUSA TV is beschikbaar op Roku, Apple TV, AmazonFire en via Apple iOS en GooglePlay.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn