Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Minnesota: een ontdekkingstocht voor natuurliefhebbers!

Meer dan drie eeuwen geleden gaf de inheemse bevolking van de Dakota-stam hun thuisland de naam 'Minisota', wat 'land van hemels gekleurd water' betekent. Vandaag de dag staat Minnesota nog altijd bekend om zijn schitterende landschappen, imposante bossen, prachtige prairies en diepblauwe meren. 

De machtige Mississippi rivier ontspringt uit een klein meer in Itasca State Park en strekt zich uit over precies 1.126 km door Minnesota, alvorens verder naar het zuiden te stromen maar de Golf van Mexioo. Op de 240 km lange Highway 61, die langs de oevers van Lake Superior loopt en één van de All-American Roads is, zijn er staatsparken, geweldige uitzichtten, watervallen en de Split Rock Lighthouse te verwachten.

Minnesota heeft meer dan 75 staatsparken, meer dan 55 staatsbossen en twee nationale bossen verdeeld over de hele staat waar bezoekers van alle leeftijden kunnen kamperen, wandelen, fietsen en schilderachtige road trips maken. Veel plezier in de North Star State! 

#AskALocal

In het Visit the USA's #AskALocal filmpje over Minnesota wordt duidelijk hoe divers deze staat is. In de Iron Range regio kun je het hele jaar door genieten van de natuur. Hier vind je ook veel Europese invloeden terug in lokale gerechten of festivals. Kijk niet raar op als je opeens polka-muziek hoort! 
Minneapolis is een creatieve stad en dat komt tot uiting in de vele kunst die zowel op straat als in diverse musea en galerieën te bewonderen is. Tot slot aandacht voor Duluth waar Lake Superior volop ruimte biedt aan diverse watersportactiviteiten. En als geboorteplaats van Bob Dylan, kan het niet anders dan dat muziek hier een grote rol speelt. Van folk tot rock en alles er tussenin, iedere avond kun je genieten van live muziek.

Insider Guides from Visit the USA
Vanuit Minneapolis wordt de Mississippi rivier gevolgd naar de Golf van Mexico. Onderweg doorkruist men maar liefst 5 andere staten waarbij enkele geweldige steden op het programma staan. Volgens een legende wacht er een lange en gelukkig leven op iedereen die het kleinen stenen pad aan de monding van de Mississippi rivier bewandelt. Wie wil dat nou niet?! Klik hier voor de reisbeschrijving.

Buiten de gebaande paden - voor de natuurliefhebbers

Pipestone National Monument
De rode stenen platen en rotsblokken die in dit beschermde grasland zijn gevonden, zijn ooit door de prairie-indianen uit de rotsten gehakt en tot ceremoniële pijpen gemaakt. Langs het informatieve pad dat door de groeve loopt en eindigt bij Winnewissa Falls, leert men de rijke geschiedenis van de oorspronkelijke Amerikaanse bevolking en dit buitengewone landschap kennen.

Voyageurs National Park
Het Voyageurs National Park wordt omringd door vier meren die er een grote watertuin van maken. Leer meer over dit gebied tijdens een begeleide wildernistour. Of huur een boot en geniet vanaf het water van de prachtige natuur. Terug aan land kan men zelf voor het diner zorgen door de hengel uit te werpen en bessen te plukken. 

Wil je nog meer weten over Minnesota? Kijk dan op de website van Visit the USA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn