Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Verdien badges & cadeaubonnen!

Welkom in de Verenigde Staten van Amerika; het land van de onbegrensde mogelijkheden! En omdat het land zo groot is, de afstanden zo ver en de staten zo verschillend, biedt Brand USA je de e-learning tool 'USA Discovery Program’ aan. Verdiep je in de VS, verdien na elke cursus een badge en maak elke maand kans op een cadeaubon van Bol.com ter waarde van 50 euro. Elke maand worden er twee vergeven, dus zet ‘m op!

Of je nu meer over de grote steden wilt leren of ontdekken waar je ver van de gebaande paden de meest prachtige hidden gems kunt vinden; alles is mogelijk. Gemaakt en beheerd door Brand USA, voorziet deze innovatieve en interactieve online training je van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om reizen naar de VS effectiever te kunnen verkopen. De cursussen zijn beschikbaar in het Engels en worden elke week aangevuld.

WORD USA EXPERT & WIN
Kun jij de verschillende staten onderscheiden? Ken je alle 50 staten, 5 territoria en de District of Columbia? Leer meer over alle regio's, staten en territoria van de Verenigde Staten door middel van het USA Discovery Program. Voltooi de cursussen, verdien badges, word een USA expert en maak elke maand kans op een cadeaubon van Bol.com ter waarde van 50 euro, want er worden maar liefst twee cadeaubonnen per maand vergeven! Elke twee weken verstuurt Brand USA een nieuwsbrief waarin ze telkens één staat uitlichten. Schrijf je hier in op hun nieuwsbrief!   

Tip: bewonder ook de Ecademy van Brand USA op TravEcademy voor meer nieuws en acties!

Bekijk hier de algemene actievoorwaarden.

    

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn