Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Curaçao Toeristen Bureau Europa

Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 891 6600
E-mail: info@ctbe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Curaçao - beleef het zelf!

Laatste toevoegingen:

Bon biní & win een Proef Curaçao box!

Curaçao heet je van harte welkom op het zonnige eiland! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een(...)
Lees verder

Curaçao

Curaçao heet je van harte welkom op het zonnige eiland! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een(...)
Lees verder

Win een verblijf in Curaçao Marriott Beach Resort!

Het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort heeft eind 2019 haar deuren weer officieel geopend. Het resort is 3 jaar dicht geweest en heeft een volledig metamorfose ondergaan. (Her)Ontdek dit heerlijke, meest luxe Caribbean resort op Curaçao en win een verblijf van 4 nachten (...)
Lees verder

Curaçao Marriott Beach Resort

Het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort heeft in november 2019 haar deuren weer officieel geopend. Het resort is 3 jaar dicht geweest en heeft een volledig metamorfose ondergaan. (Her)Ontdek dit heerlijke, meest luxe Caribbean resort op Curaçao door middel van deze cursus en win(...)
Lees verder

Coronatest bij inreizen Curaçao komt te vervallen

Nederlandse reizigers hebben vanaf donderdag 10 maart geen PCR- of antigeentest meer nodig om Curaçao in te reizen, dat laat de regering van Curaçao weten.  “Personen die naar Curaçao reizen, moeten alleen een digitale Passenger Locator Card (PLC) invullen. Dit betekent dat reizigers geen(...)
Lees verder