Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Curaçao Toeristen Bureau Europa

Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 891 6600
E-mail: info@ctbe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Curaçao - beleef het zelf!

Laatste toevoegingen:

Curaçao weer open voor toerisme

Curaçao ontvangt sinds 1 juli weer reizigers uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Canada en China. Deze landen zijn aangewezen als low en medium risicolanden. Het toerisme wordt gecontroleerd opgestart met een maximaal aantal van 10.000 reizigers voor de eerste maand.(...)
Lees verder

Welkom terug!

Bon bini en welkom terug op Curaçao! Het eiland kan niet wachten om je weer te ontvangen. Voetjes in het zand, een heerlijke tropische temperatuur en een prachtige omgeving om helemaal tot rust te komen. Hier kom je weer op adem en vind je een moment voor jezelf. Curaçao is jouw tweede thuis en(...)
Lees verder

Weer welkom op Curaçao vanaf 1 juli

Nederlandse toeristen kunnen mogelijk vanaf 1 juli weer naar Curaçao vliegen. Het eiland wil vanaf die datum zijn luchthaven weer openen voor vakantiegangers uit een aantal Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland en België. Dat heeft Steven Martina, minister van Economische Ontwikkeling(...)
Lees verder

Geniet mee & win een reis naar Curaçao!

Curaçao hoopt je snel weer te zien!
We voelen allemaal de gevolgen van deze wereldwijde pandemie en Curaçao wil je laten weten dat ze aan je denken. Om je te helpen positief te blijven tijdens deze moeilijke periode willen ze graag een stukje van het eiland naar jou toe brengen!  Voetjes in het zand, koud lokaal(...)
Lees verder