Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Curaçao Toeristen Bureau Europa

Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 891 6600
E-mail: info@ctbe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Curaçao - beleef het zelf!

Laatste toevoegingen:

Bezoekersaantallen Curaçao

Het Curaçao Tourist Board (CTB) meldt 13.705 overnachtende bezoekers in de maand november. Tot dusver heeft het eiland elke maand een gestage toename gezien van het aantal overnachtingen sinds de geleidelijke opheffing van de reisbeperkingen op 1 juli. Curaçao verwelkomde respectievelijk 8.195,(...)
Lees verder

Curaçao rekent op tijdelijke code oranje

Curaçao doet er alles aan om de lokale coronabesmettingen weer onder controle te krijgen. ‘We rekenen erop dat het aangepaste reisadvies van tijdelijke aard is en weer snel terug gaat naar kleurcode geel, zodra de besmettingen onder controle zijn’, zegt Muryad de Bruin, Regional Manager Europe(...)
Lees verder

Tussentijdse evaluatie maatregelen op Curaçao

De verscherpte coronamaatregelen die Curaçao per 1 december voor de duur van drie weken heeft ingesteld, worden op 14 december tussentijds geëvalueerd.  Curaçao is sinds 1 juli één van de zeer weinige vliegbestemmingen die weer open zijn gegaan om toeristen te ontvangen. Het eiland is(...)
Lees verder

Maatregelen voor Nederlanders onveranderd op Curaçao!

Curaçao heeft maandag tijdelijk de coronamaatregelen verscherpt. Zo is de avondklok vervroegd naar 21.00 uur en geldt een mondkapjesplicht in publieke ruimten. ‘De maatregelen voor bezoekers uit lage- en medium risicolanden zoals Nederland zijn hetzelfde gebleven’, zegt Muryad de Bruin,(...)
Lees verder

Curaçao versoepelt avondklok

Restaurants langer open
Restaurants op Curaçao kunnen ’s avonds weer een uur langer openblijven. Op het populaire vakantie-eiland wordt de avondklok versoepeld. Het verbod om op straat te zijn, wordt ingekort tot de periode tussen middernacht en 04.30 uur ’s ochtends. Dat meldt de NOS. De avondklok, bedoeld om(...)
Lees verder