Bestemmingen

Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Curaçao Toeristen Bureau Europa

Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 891 6600
E-mail: info@ctbe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Curaçao heeft je zoveel te vertellen...

 

 

Laatste toevoegingen:

5 x de leukste Oud & Nieuw events

Weet jij al wat je gaat doen met Oud en Nieuw? Op Curaçao is altijd wat te beleven, ook rondom de jaarwisseling! Van een tropische Nieuwjaarsduik tot spetterende feestjes op het strand, wij hebben de leukste events voor je op een rijtje gezet. Alvast veel plezier en Happy New Year! 1. De(...)
Lees verder

Meet the locals

Bernice Falconi van Xventure
Een ‘kind van de natuur’, oftewel een mucha di mondi, zo zou Bernice Falconi zichzelf jaren geleden nou niet bepaald omschrijven. Totdat ze haar kantoorbaan opgaf en een project ging doen bij Uniek Curaçao, een stichting die zich richt op bewustwording van het Curaçaose natuurschoon onder de(...)
Lees verder

Deze lokale souvenirs neem je mee naar huis

Van grappige gadgets tot heerlijke, handgemaakte zeepjes. In deze souvenir shops vind je de leukste lokale producten. LOKALE conceptstore LOKALE conceptstore is een hippe souvenirwinkel in de wijk Punda in Willemstad. Ze verkopen er allerlei lokaal gemaakte producten, gericht op duurzaamheid en(...)
Lees verder

Deze 5 kerst events wil je niet missen

'All I want for Christmas is you' zingen terwijl je door het warme, witte zand loopt in plaats van de natte sneeuw... Kerst op Curaçao is ultiem sfeervol en weer eens heel wat anders. We geven je vijf niet te missen tips voor een geslaagde kerstvakantie!  Kerst vieren op Curaçao: dat(...)
Lees verder