Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Curaçao Toeristen Bureau Europa

Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 891 6600
E-mail: info@ctbe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Curaçao - beleef het zelf!

Laatste toevoegingen:

Antigeentest verplicht op Curaçao

Alle reizigers die vanaf 20 april op Curaçao arriveren vanuit een land met een hoog risico (waaronder Nederland) en die de afgelopen 6 maanden niet gediagnosticeerd zijn met Covid-19, zijn verplicht om op de derde dag van hun verblijf een antigeentest af te laten nemen in een lokaal(...)
Lees verder

CTB kijkt terug op succesvolle reeks virtuele site-inspecties

De Curaçao Tourist Board (CTB) heeft samen met 16 lokale toerismepartners onlangs een reeks virtuele site-inspecties gehouden gericht op reisagenten en touroperators op de Nederlandse markt, met in totaal meer dan 240 deelnemers. De virtuele site-inspecties waren bedoeld om deze lokale partners(...)
Lees verder

Virtuele editie van de Duikvaker Dive Expo

De Curaçao Tourist Board (CTB) heeft samen met 17 lokale partners onlangs deelgenomen aan een virtuele editie van de Duikvaker Dive Expo. Dit jaar trok de virtuele beurs voor duikers en snorkelaars in totaal 100 exposanten en presentatoren van over de hele wereld, die hun producten en diensten(...)
Lees verder

Als VIP op Curaçao

Curaçao Marriott Beach Resort heeft een leuke agentenaanbieding, speciaal voor jou, omdat ze vinden dat jij meer dan wie dan ook een ‘zonnetje’ verdient in deze bijzondere tijd. Voor 150 US-dollar per kamer per nacht (minimaal 2 nachten), inclusief ontbijt voor 2 personen ben je hun VIP-gast.(...)
Lees verder

Renate wint 4 nachten op Curaçao!

GEFELICITEERD!
Het regent prijzen, want we hebben weer een hele blije prijswinnaar. Renate Hoogervorst van Pelikaan Reizen heeft 4 nachten in het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort gewonnen!  Curaçao Marriott Beach Resort heeft in november 2019 haar deuren weer officieel geopend. Het(...)
Lees verder