Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Curaçao Toeristen Bureau Europa

Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 891 6600
E-mail: info@ctbe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Curaçao heeft je zoveel te vertellen...

 

 

Laatste toevoegingen:

5 x de beste truk'i pan's (foodtrucks) van Curaçao

Doe als de locals en ga 's avonds eens snacken bij een truk'i pan! Deze foodtrucks zijn een begrip en vind je overal op Curaçao, gewoon langs de weg. De sfeer is altijd gezellig, omdat vrienden en kennissen elkaar hier ontmoeten na een avondje uit. Je eet er de lekkerste broodjes, burgers en(...)
Lees verder

Curaçao Marriott Beach Resort opent begin november

Het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort opent begin november officieel zijn deuren. Het resort is 3 jaar dicht geweest en voor 37 miljoen dollar volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Gasten worden ontvangen in een moderne, luxe ambiance met een compleet aanbod aan 5(...)
Lees verder

Toerisme Curaçao noteert forse groei

Curaçao heeft de wind in de rug. Het populaire vakantie-eiland noteert dit seizoen 10 procent meer bezoekers uit Nederland. Dat stelde Muryad de Bruin, Regional Manager Europa van het Curaçao Toeristenbureau woensdagavond op een roadshow voor reisverkopers in Den Haag. Plaats van handeling was(...)
Lees verder