Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Curaçao Toeristen Bureau Europa

Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 891 6600
E-mail: info@ctbe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Curaçao - beleef het zelf!

Laatste toevoegingen:

Recordaantal bezoekers Curaçao

Curaçao verpulverde de afgelopen maanden de cijfers van 2019. “Voor ons telt: hoe meer stoelen naar Curaçao, hoe beter. Dankzij Nederland is van het totaal aantal toeristen op Curaçao 69% afkomstig uit Europa. Daarin willen we beter balanceren met Noord- en Zuid-Amerika”, zo laat Muryad de(...)
Lees verder

PCR-test voor reis naar Curaçao

Curaçao heeft aangekondigd dat vanaf maandag 6 september reizigers uit landen met een hoog en zeer hoog risico (waaronder Nederland) een negatieve uitslag van een PCR-test moeten kunnen laten zien, die binnen maximaal 48 uur voor vertrek is afgenomen. Eerder was dat binnen 72 uur voor vertrek.(...)
Lees verder

Curaçao: het is tijd!

Vanaf zaterdag 15 mei is het Nederlandse reisadvies voor reizen naar Curaçao weer teruggebracht naar code geel. De lokale maatregelen hebben het aantal besmettingen op Curaçao enorm teruggebracht en veel van de maatregelen zijn ondertussen versoepeld. Dat betekent dat er niets in de weg staat(...)
Lees verder

Curaçao versoepelt maatregelen al eerder

Curaçao gaat vanaf dinsdag 11 mei een aantal coronamaatregelen versoepelen. Dat is een week eerder dan verwacht. Het systeem waarbij automobilisten op basis van hun nummerbord maximaal twee keer per week de weg op mogen, lokaal bekend als ‘plachi di dia’, wordt afgeschaft. Daarnaast mogen(...)
Lees verder

Coronaregels versoepeld op Curaçao

Curaçao gaat de coronaregels iets versoepelen. De avondklok gaat twee uur later in en verschuift van 19.00 naar 21.00 uur. Restaurants mogen hun terras weer openstellen, waarbij maximaal de helft van de capaciteit mag worden benut. Ook mogen winkels onder voorwaarden weer open. Dat heeft(...)
Lees verder