Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Curaçao Toeristen Bureau Europa

Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 891 6600
E-mail: info@ctbe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Curaçao - beleef het zelf!

Laatste toevoegingen:

Reisagentenspecial & spaaractie Curaçao Marriott

Anders dan je wellicht zou denken; Curaçao Marriott richt zich voornamelijk op de Europese markt, maar houdt haar hoge service-standaarden vanzelfsprekend aan. Een hotel dat je gezien moét hebben en dat kan nu… Hetty Grote en Monique Peereland (Caribbean Reflections) vertegenwoordigen het hotel(...)
Lees verder

Curaçao ook dit seizoen op Ajax-shirts tijdens Champions League

Ajax en Curaçao hebben hun partnership een extra impuls gegeven. Curaçao is sinds 2020 Official Partner en is onder andere prominent zichtbaar op de mouw van de Ajax shirts in de Nederlandse competities. Sinds vorig seizoen is een logo op de mouw ook toegestaan in de Europese competities en(...)
Lees verder

Winnaars Proef Curaçao box bekend!

De winnaars van de Proef Curaçao boxes zijn bekend! Door de cursus over het exotische eiland succesvol af te ronden, maakte je afgelopen tijd kans op het winnen van één van de vijf boxes. Dit zijn de gelukkige winaars: Lianne Bloem, Persoonlijk Reisadviseur bij YourTravel Esther de Munck,(...)
Lees verder

Curaçao schaft laatste COVID-19 maatregel af

geen Passenger Locator Card meer nodig
Bezoekers die aankomen vanaf 5 juni hoeven geen Passenger Locator Card (PLC) meer te tonen. Hiermee vervalt de laatste COVID-19 maatregel voor het riezen naar Curaçao. Wel blijft het belangrijk om voor vertrek de Digital Immigration Card in te vullen op dicardcuracao.com. Dus, kom lekker tot(...)
Lees verder

Curaçao

Curaçao heet je van harte welkom op het zonnige eiland! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een(...)
Lees verder