Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 jaar geleden

Agenda

MIS DIT NIET

Op Curaçao geniet je het hele jaar door van het aangename zonnige klimaat, terwijl de passaatwind voor een aangenaam briesje zorgt. Ga erop uit en ontdek alles wat dit Caribische paradijs te bieden heeft. Beleef de nieuwste activiteiten en relax op de hagelwitte stranden aan de azuurblauwe zee. Plan je trip rond een van de kleurrijke en uitdagende evenementen, zoals Curaçao North Sea Jazz, KLM Curaçao Marathon, Pietermaai Proeft en Carnaval.

Dansfeestjes, etentjes op veranda's, concerten, carnaval, sportevenementen en kunstfestivals. Dit is Curaçao op z’n best: vermakelijk en levendig. Bekijk de evenementenkalender en ontdek aan welke interessante activiteiten je mee kunt doen.

BEKIJK DE AGENDA

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn