Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

CHATA Travel Agent Awards

Zoals je weet geldt er een geel reisadvies voor Curaçao en is het op dit moment een van de weinige zonbetemmingen waar jij en je klanten veilig heen kunnen. Bezoekers zijn enthousiast over hoe relaxed vakantie vieren op het eiland nog steeds is. 

Wij zeggen altijd: beleef het zelf! Om je de kans te geven te genieten van alles wat ons prachige eiland te bieden heeft, heeft de Curaçao Hospitality & Tourism Association (CHATA) speciaal voor jou een aanbieding! Met de CHATA Travel Agent Rewards ontvang je één gratis nacht voor elke boeking van zeven nachten die je maakt bij een van de onderstaande hotels. 

Kijk hier voor meer informatie

Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste informatie over reizen naar Curaçao. Deze kun je vinden op onze website curacao.com en volg voor vertrek de stappen op dicardcuracao.com.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn