Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 jaar geleden

EDcard (immigratiekaart)

Vul de ED­card online in

De vakantie naar Curaçao begint al in het vliegtuig. Vanuit Europa vliegen er drie luchtvaartmaatschappijen op Curaçao. Vanaf Schiphol heb je de keuze uit TUI en KLM, die beide dagelijkse vluchten naar Curaçao verzorgen (soms zelfs tweemaal per dag). Vanuit Duitsland vlieg je vanaf Frankfurt wekelijks met Condor en vanuit België wekelijks vanuit Brussel met TUI.

Als je naar Curaçao vliegt, is het de bedoeling dat je van tevoren de online ED­card (immigratiekaart) volledig invult die je na aankomst en voor vertrek moet laten zien. Bovendien ben je dankzij de ED-card  sneller door de douane, omdat je gebruik mag maken van de e-gates (vanaf 18 jaar). Je kunt de ED­card voordat je naar het eiland vertrekt invullen op www.edcardcuracao.com

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn