Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Curaçao: het is tijd!

Vanaf zaterdag 15 mei is het Nederlandse reisadvies voor reizen naar Curaçao weer teruggebracht naar code geel. De lokale maatregelen hebben het aantal besmettingen op Curaçao enorm teruggebracht en veel van de maatregelen zijn ondertussen versoepeld. Dat betekent dat er niets in de weg staat om ons eiland weer te bezoeken. 

We begrijpen heel goed dat reizen anders is dan vroeger en we hebben niet stilgezeten. We hebben met onze reispartners en lokale overheden en partners een veilige manier van reizen ontwikkeld. Zo houden we jou en de lokale bevoking veilig. Om dit duidelijk uit te leggen hebben we een video ontwikkeld en vind je hier de laatste update op curacao.com.

We kunnen niet wachten om jou en je klanten weer te ontvangen. Zon, zee, strand, heerlijke eten, gastvrijheid en de vrijheid om het eiland te ontdekken. Het is tijd! 

 

Lokale maatregelen
Lokaal gelden vergelijkbare regels als in Nederland. Deze regels worden, wanneer nodig, aangepast op basis van de laatste ontwikkelingen. Overal wordt gelet op extra hygiëne, men houdt 2 meter afstand en draagt een mondkapje wanneer men geen afstand kan houden. 
Voor meer informatie kijk je op gobiernu.cw

Dushi Stay-app
De lokale maatregelen om zowel de bezoekers als de bevolking te beschermen staan een ontspannen vakantie niet in de weg. Door de Dushi Stay-app te gebruiken kunnen bezoekers zien wat voor maatregelen er zijn genomen in het kader van het lokale programma 'A Dushi Stay, the Healthy Way' en worden ze op de hoogte gehouden van de actuele situatie op het eiland. Download de app via Google Play of de App Store. 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn