Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

Curaçao ook dit seizoen op Ajax-shirts tijdens Champions League

Ajax en Curaçao hebben hun partnership een extra impuls gegeven. Curaçao is sinds 2020 Official Partner en is onder andere prominent zichtbaar op de mouw van de Ajax shirts in de Nederlandse competities. Sinds vorig seizoen is een logo op de mouw ook toegestaan in de Europese competities en daardoor was Curaçao vorig seizoen ook zichtbaar tijdens alle wedstrijden welke Ajax in de Champions League speelde.Voor het seizoen 22-23 is deze afspraak verlengd en zal Curaçao wederom op de mouw staan tijdens alle officiële wedstrijden welke Ajax in Europa speelt.

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: “Afgelopen seizoen sloot Ajax 1 het seizoen af op Curaçao. Tijdens dit bezoek genoten de Ajacieden van het eiland en zorgden ze voor veel blije gezichten door hun bezoek aan diverse scholen en projecten. Daarnaast konden we aan al onze volgers laten zien hoe mooi Curaçao is. Dat zullen we komend seizoen onverminderd blijven doen. Met de naam op de mouw in de Champions League blijft Curaçao ook zichtbaar voor de internationale Ajax- en voetbalfans.

Muryad de Bruin, counterpart director Curaçao Tourist Board: “Wij kijken uit naar een nieuw Champions League seizoen met het Curaçao logo op de mouw van het wedstrijdshirt. Het afgelopen seizoen hebben we gezien hoe groot het internationale bereik van de Champions League is. De wedstrijden worden uitgezonden in vele landen die erg belangrijk zijn voor Curaçao. Wij zijn blij dat we door deze internationale samenwerking met Ajax het komende seizoen weer in deze landen zichtbaar zullen zijn.”

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn