Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Curaçao scherpt inreisvoorwaarden aan

Curaçao rekent Nederland vanaf 15 november tot de landen met een heel hoog coronarisico. Dat betekent dat Nederlandse vakantiegangers bij binnenkomst verplicht een negatieve PCR-test van maximaal 48 uur oud moeten tonen. Daarnaast moeten zij drie dagen na aankomst een antigeentest laten afnemen. 

Dat geldt voor zowel mensen die gevaccineerd zijn als ongevaccineerden. De maatregel is een gevolg van de stijging van het aantal coronabesmettingen in Nederland.

Op Curaçao geldt een avondklok tussen 1.00 uur en 4.30 uur. Het dragen van een mondkapje in de publieke ruimte is gewenst en is in veel winkels verplicht.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn