Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Welkom terug!

Bon bini en welkom terug op Curaçao! Het eiland kan niet wachten om je weer te ontvangen.

Voetjes in het zand, een heerlijke tropische temperatuur en een prachtige omgeving om helemaal tot rust te komen. Hier kom je weer op adem en vind je een moment voor jezelf. Curaçao is jouw tweede thuis en een veilige plek om weer op te laden.

Je vraagt je misschien wel af hoe dat er dan uit komt te zien, weer op vakantie? Veel dingen zijn hetzelfde als in Nederland, zo houden ze op Curaçao afstand en wordt er extra gelet op hygiëne. Gelukkig gebeurt er op Curaçao veel buiten, dus het is makkelijk om ruimte te maken. 

En mocht je vragen hebben? Er wordt natuurlijk bijna overal Nederlands gesproken. Curaçao heeft alle informatie en de antwoorden op veelgestelde vragen over jouw reis en verlijf op Curaçao verzameld op de website curacao.com.

      

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn