Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 maanden geleden

Win een verblijf in Curaçao Marriott Beach Resort!

Het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort heeft eind 2019 haar deuren weer officieel geopend. Het resort is 3 jaar dicht geweest en heeft een volledige metamorfose ondergaan. (Her)Ontdek dit heerlijke, meest luxe Caribbean resort op Curaçao en win een verblijf van 4 nachten (incl. taxes en ontbijt voor 2 personen)!

Curaçao Marriott is een hotel van wereldklasse met internationale flair en combineert perfect met de eilandsfeer op Curaçao, relaxt en ongedwongen. Een unieke match, het beste van 2 werelden zeg maar. De design inrichting is warm, elegant, modern, echt helemaal van deze tijd! En de service? Uiteraard spik en span, zoals je dat van een luxe 5-sterren hotel mag verwachten, maar wel één met een inspirerende Caribbean touch.

WINNEN
Wil je zelf eens als VIP gast vertoeven op het mooie strand, de twee zwembaden en in de trendy restaurants van Curaçao Marriott Beach Resort? Maak dan de cursus en win een verblijf van 4 nachten in dit luxe resort op Curaçao, incl. taxes en ontbijt voor 2 personen. Eind september 2022 wordt een prijswinnaar uitgeroepen, dus doe je uiterste best!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn