Touroperators

de Jong Intra Vakanties

Excursie- en rondreizen, Verre reizen, Stedenreizen en auto- en vliegvakanties Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgen we, vanuit ons hoofdkantoor in Ridderkerk, de perfecte vakantie voor jouw klant! ‘Innovatie’ en ‘toegevoegde waarde’ zijn dé thema’s waar wij de volle aandacht aan blijven geven. Wij willen tenslotte, samen met jullie, klanten een onvergetelijke vakantie bezorgen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten én jullie dit zijn en denken ‘volgende keer weer’!

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

de Jong Intra Vakanties
Havenkade 1 
2984 AA Ridderkerk
Tel.: 0180 - 457 803


Om jullie op de hoogte te houden, verwijzen wij je graag naar de agentensite: www.salesdejongintra.nl. Op deze pagina vind je nieuwtjes, maar ook lopende acties, geplande evenementen en kun je meer informatie vinden over kortingen voor je eigen vakantie.

Volg de Jong Intra Vakanties op Facebook en je bent altijd als eerste op de hoogte van alle noviteiten, acties etc. www.facebook.com/salesteamdejongintravakanties 

Tip: Wachtwoord vergeten voor de agentensite? Druk dan op “Wachtwoord vergeten”, je kunt dan makkelijk zelf een nieuw wachtwoord aanmaken! Voor vragen en informatie kun je contact met ons opnemen via sales@dejongintra.nl of telefoonnummer 0180-457711.

Laatste toevoegingen:

Nieuw logo voor de Jong Intra

De Jong Intra heeft met ingang van juni een nieuw logo. ‘Het nieuwe logo is fris, herkenbaar en eenvoudiger, maar nog altijd straalt het logo het betrouwbare imago van het bedrijf uit’, zegt de Jong Intra. ‘Vanaf de oprichting van de Jong Intra in 1972 is in ieder logo het vignet gehandhaafd.(...)
Lees verder

De Jong Intra boekbaar via Qenner

Het aanbod van de Jong Intra is volledig boekbaar binnen het platform van Qenner. De touroperator was al te boeken via het platform, maar er zijn aanpassingen gedaan ter verbetering. Zo wordt het bijboeken van bagage nu ondersteund in het boekingsproces, evenals het bijboeken van transfers(...)
Lees verder

De Jong Intra 45 jaar jong

De Jong Intra Vakanties vierde dit jaar in week 45 zijn 45-jarig bestaan. TravMagazine ging langs met een bos bloemen en feliciteerde commercieel directeur Coby van Dongen, zelf een ‘40-plusser’ bij de Jong Intra, met de bereikte mijlpaal. ‘We hebben net ons boekjaar afgesloten en dat was een(...)
Lees verder

Vakantie Awards

De Jong Intra Vakanties wist tijdens het Reisgala de Vakantie Award Busvakanties en Wintersport in de wacht te slepen. Heel hartelijk gefeliciteerd!          Vakantie Awards 2017 - Categorie Busvakanties  
Lees verder