de Jong Intra Vakanties

Excursie- en rondreizen, Verre reizen, Stedenreizen en auto- en vliegvakanties Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgen we, vanuit ons hoofdkantoor in Ridderkerk, de perfecte vakantie voor jouw klant! ‘Innovatie’ en ‘toegevoegde waarde’ zijn dé thema’s waar wij de volle aandacht aan blijven geven. Wij willen tenslotte, samen met jullie, klanten een onvergetelijke vakantie bezorgen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten én jullie dit zijn en denken ‘volgende keer weer’!

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

de Jong Intra Vakanties
Havenkade 1 
2984 AA Ridderkerk
Tel.: 0180 - 457 803


Om jullie op de hoogte te houden, verwijzen wij je graag naar de agentensite: www.salesdejongintra.nl. Op deze pagina vind je nieuwtjes, maar ook lopende acties, geplande evenementen en kun je meer informatie vinden over kortingen voor je eigen vakantie.

Volg de Jong Intra Vakanties op Facebook en je bent altijd als eerste op de hoogte van alle noviteiten, acties etc. www.facebook.com/salesteamdejongintravakanties 

Tip: Wachtwoord vergeten voor de agentensite? Druk dan op “Wachtwoord vergeten”, je kunt dan makkelijk zelf een nieuw wachtwoord aanmaken! Voor vragen en informatie kun je contact met ons opnemen via sales@dejongintra.nl of telefoonnummer 0180-457711.

Laatste toevoegingen:

De Jong Intra: nieuw ‘dichtbij’ aanbod verkoopt goed

De Jong Intra Vakanties is tevreden over de verkoop van het nieuwe ‘dichtbij’ aanbod naar de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De nieuwe product-marktcombinaties met appartementen, hotels, vakantieparken en campings op deze bestemmingen, die in april werden gelanceerd, worden goed(...)
Lees verder

Alle kanten op met de Jong Intra Vakanties

Er is zoveel mogelijk!
Kleurrijke steden, tropische jungle of prachtige stranden. Met een groep of juist individueel. Avontuurlijk, spannend, exclusief of relaxt. 'Humm, kan een combinatie ook?' Uiteraard, voor een unieke reis naar Azië kun je bij de Jong Intra Vakanties werkelijk alle kanten op, zoveel is(...)
Lees verder

VIDEO: Koffietijd met Coby van Dongen

Noord-Amerika, Thailand, Zuid-Afrika en Indonesië zijn populaire verre bestemmingen, terwijl binnen Europa vooral Duitsland en Frankrijk populair zijn. Dat stelde Coby van Dongen, commercieel directeur van de Jong Intra Vakanties, donderdag in het tv-programma Koffietijd van RTL 4. Nu het(...)
Lees verder

Femke Mekes vertrekt bij de Jong Intra

Femke Mekes vertrekt na 11 jaar bij de Jong Intra, waar ze als salesmanager een bekend gezicht in de branche is. De combinatie werk-privé werd volgens haar steeds moeilijker vol te houden gezien de inhoud van haar baan. Ze gaat per 1 mei aan de slag als managementassistent bij een(...)
Lees verder

Power Vrouwen Reis met de Jong Intra Vakanties

De dames die ertoe doen!
De Men Only Reis is bekend. Maar hoe zit het met de vrouwen in de reisbranche? Tijd voor een Power Vrouwen Reis dus. De Jong Intra Vakanties ging samen met vijftien topvrouwen naar Malta en nodigde TravMagazine uit om mee te gaan. ‘Of je nu een man of een vrouw bent… ‘Het gaat om je kwaliteiten(...)
Lees verder