Touroperators

de Jong Intra Vakanties

Excursie- en rondreizen, Verre reizen, Stedenreizen en auto- en vliegvakanties Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgen we, vanuit ons hoofdkantoor in Ridderkerk, de perfecte vakantie voor jouw klant! ‘Innovatie’ en ‘toegevoegde waarde’ zijn dé thema’s waar wij de volle aandacht aan blijven geven. Wij willen tenslotte, samen met jullie, klanten een onvergetelijke vakantie bezorgen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten én jullie dit zijn en denken ‘volgende keer weer’!

Touroperators
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

de Jong Intra Vakanties
Havenkade 1 
2984 AA Ridderkerk
Tel.: 0180 - 457 803


Om jullie op de hoogte te houden, verwijzen wij je graag naar de agentensite: www.salesdejongintra.nl. Op deze pagina vind je nieuwtjes, maar ook lopende acties, geplande evenementen en kun je meer informatie vinden over kortingen voor je eigen vakantie.

Volg de Jong Intra Vakanties op Facebook en je bent altijd als eerste op de hoogte van alle noviteiten, acties etc. www.facebook.com/salesteamdejongintravakanties 

Tip: Wachtwoord vergeten voor de agentensite? Druk dan op “Wachtwoord vergeten”, je kunt dan makkelijk zelf een nieuw wachtwoord aanmaken! Voor vragen en informatie kun je contact met ons opnemen via sales@dejongintra.nl of telefoonnummer 0180-457711.

Laatste toevoegingen:

Spaar voor een gratis koffer!

Voor elke 8 personen die je in Smarty boekt voor een bus- of vliegbusvakantie in Europa in de periode 23 maart t/m 15 mei 2018 ontvang je een gratis Enrico Benetti cabinsize koffer ter waarde van € 79! Voorwaarden – Voor iedere 8, 16, 24 etc. personen die je boekt in Smarty voor een bus- of(...)
Lees verder

Boek een stedentrip!

Een stedentrip is dé ideale manier om in een korte tijd veel te zien, te ontdekken en te beleven! De Jong Intra Vakanties heeft een ruim aanbod hotels en appartementen in meer dan 50 steden. Boek nu een prachtige stedentrip voor jouw klant en ontvang een cadeaukaart! Voor elke 8 personen die je(...)
Lees verder

De Jong Intra boekbaar via Qenner

Het aanbod van de Jong Intra is volledig boekbaar binnen het platform van Qenner. De touroperator was al te boeken via het platform, maar er zijn aanpassingen gedaan ter verbetering. Zo wordt het bijboeken van bagage nu ondersteund in het boekingsproces, evenals het bijboeken van transfers(...)
Lees verder

De Jong Intra 45 jaar jong

De Jong Intra Vakanties vierde dit jaar in week 45 zijn 45-jarig bestaan. TravMagazine ging langs met een bos bloemen en feliciteerde commercieel directeur Coby van Dongen, zelf een ‘40-plusser’ bij de Jong Intra, met de bereikte mijlpaal. ‘We hebben net ons boekjaar afgesloten en dat was een(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media