de Jong Intra Vakanties

Excursie- en rondreizen, Verre reizen, Stedenreizen en auto- en vliegvakanties Europa. Al meer dan 45 jaar verzorgen we, vanuit ons hoofdkantoor in Ridderkerk, de perfecte vakantie voor jouw klant! ‘Innovatie’ en ‘toegevoegde waarde’ zijn dé thema’s waar wij de volle aandacht aan blijven geven. Wij willen tenslotte, samen met jullie, klanten een onvergetelijke vakantie bezorgen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten én jullie dit zijn en denken ‘volgende keer weer’!

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

De Jong Intra verlengt samenwerking met Airtrade

Airtrade en de Jong Intra Vakanties verlengen huidige samenwerkingsovereenkomst voor de komende jaren.

Marco van Erp Taalman Kip, Commercieel manager Airtrade: “Wij zijn zeer verheugd dat De Jong Intra de samenwerking met Airtrade continueert. De Jong Intra is voor ons een belangrijke partner die heeft laten zien dat ze deze zomer alweer grote aantallen boekingen konden wegzetten door hun uitstekende online boekingstools.”

Coby van Dongen, Commercieel directeur De Jong Intra: “Voor ons is het belangrijk om voor dit onderdeel van onze business samen te werken met een betrouwbare partner, die ons op alle fronten kan faciliteren, waarbij de IT kennis en de efficiënte afhandeling en persoonlijke samenwerking van groot belang is. Ook voor de afhandeling van de vele refunds heeft Airtrade zich tot het uiterste ingespannen de afgelopen twee jaar.”

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn