de Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties, de reisorganisatie voor jou en je klant! Het organiseren van reizen binnen- en buiten Europa is onze passie. We maken van elke reis weer iets bijzonders! Met veel plezier, aandacht en liefde verzorgen we de droomreis van jouw klant.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

7 maanden geleden

De Jong Intra verlengt samenwerking met Airtrade

Airtrade en de Jong Intra Vakanties verlengen huidige samenwerkingsovereenkomst voor de komende jaren.

Marco van Erp Taalman Kip, Commercieel manager Airtrade: “Wij zijn zeer verheugd dat De Jong Intra de samenwerking met Airtrade continueert. De Jong Intra is voor ons een belangrijke partner die heeft laten zien dat ze deze zomer alweer grote aantallen boekingen konden wegzetten door hun uitstekende online boekingstools.”

Coby van Dongen, Commercieel directeur De Jong Intra: “Voor ons is het belangrijk om voor dit onderdeel van onze business samen te werken met een betrouwbare partner, die ons op alle fronten kan faciliteren, waarbij de IT kennis en de efficiënte afhandeling en persoonlijke samenwerking van groot belang is. Ook voor de afhandeling van de vele refunds heeft Airtrade zich tot het uiterste ingespannen de afgelopen twee jaar.”

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn