Duitsland Vakantieland

Het Duits Verkeersbureau geeft je graag meer informatie over de vele mogelijkheden die Duitsland jouw klanten te bieden heeft om te genieten van een heerlijke vakantie. Actief of ontspannen, natuur of stad, traditioneel of modern: in Duitsland komt iedereen aan zijn trekken!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden
13 jun
16 jun

German Summer Cities-Festival

Graag nodigt het Duits Verkeersbureau je uit om op donderdag 13 juni de zomer en de start van German Summer Cities te vieren! Ontmoet collega's uit de reisindustrie, journalisten, influencers en andere contacten in een zomerse sfeer! Met Duitse lekkernijen en sfeervolle klanken komen we alvast in de stemming voor een bruisend driedaags programma vol culturele, culinaire en muzikale hoogtepunten. Beleef Duitsland van zijn zonnigste kant! Kom je ook? #GermanSummerStories

Tijdens German Summer Cities staat de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord het hele weekend in het teken van de Duitse zomer. Er is een gevarieerd cultureel programma met arthouse films, jazzmuziek, een Bauhaus pop-up event, Duitse bieren, wijn en andere specialiteiten.

Proef alvast de bruisende sfeer in de Duitse steden! Zo wordt Dresden ook wel het 'Florence aan de Elbe' genoemd, vind je dichtbij huis verrassende steden in Noordrijn-Westfalen, ervaar je de oorsprong van de moderne architectuur in het  klassieke Weimar (Thüringen) en biedt Autostadt in Wolfsburg plezier voor het hele gezin.

Geniet tijdens de openingsavond van German Summer Cities samen met andere gasten uit de media en reisindustrie van heerlijke Duitse hapjes en jazzmuziek uit Dresden.

Datum & tijd:
Donderdag 13 juni, 18.00-22.00 uur

Locatie:
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam-Noord

German Summer Cities
Vrijdag 14 t/m zondag 16 juni 2019
Tolhuistuin, Amsterdam-Noord

Tot 13 juni in de Tolhuistuin!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn