Duitsland Vakantieland

Het Duits Verkeersbureau geeft je graag meer informatie over de vele mogelijkheden die Duitsland jouw klanten te bieden heeft om te genieten van een heerlijke vakantie. Actief of ontspannen, natuur of stad, traditioneel of modern: in Duitsland komt iedereen aan zijn trekken!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

10 maanden geleden
09 jan

UITNODIGING - Lunch Vakantiebeurs

Opnieuw kijken we terug op een zeer succesvol jaar voor het toerisme in Duitsland. Daarin heeft u een groot aandeel gehad, waarvoor we u graag persoonlijk willen bedanken. Tevens willen wij met u een toast uitbrengen op het reisjaar 2019.

Daarom nodigen wij u van harte uit om tijdens de Vakantiebeurs samen het glas te heffen op de prettige samenwerking in het afgelopen jaar en bij te praten tijdens een informele lunch.

Datum: woensdag 9 januari 2018
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: het terras van Gasthof Pflegersee in hal 9

In hal 9 heeft u ook ruimschoots de gelegenheid om over de nieuwste ontwikkelingen in de Duitse vakantieregio’s te spreken.

Architectuur en design in de hoofdrol
We kijken tijdens de bijeenkomst ook alvast vooruit naar 2019. Met het 100-jarig jubileum van Bauhaus in de spotlights belooft het een fantastisch jaar te worden voor cultuur-, architectuur- en designliefhebbers! Het jubileum wordt onder andere gevierd met een openingsfestival en drie grote tentoonstellingen in Berlijn, Weimar en Dessau.

Tiny (BAU)haus op reis
In 2019 ontwikkelt het Duits verkeersbureau zijn eigen Tiny (BAU)haus dat op reis gaat door Europa! Het 3D-geprinte huisje verbindt de traditionele kenmerken van het Bauhaus met moderne technieken én inspireert bezoekers om zelf de Bauhaus-locaties in Duitsland te bezichtigen. Benieuwd? Op de Vakantiebeurs laten wij u een sneak preview zien!

R.S.V.P 
Wilt u ons even laten weten of wij op u mogen rekenen? S.v.p. tot uiterlijk 3 januari 2019 reageren met een mailtje aan aniek.dekort@germany.travel. Deelname is uitsluitend mogelijk na bevestiging van het Duits Verkeersbureau. Wegens het beperkte aantal plaatsen kunnen niet-aangemelde gasten helaas niet deelnemen aan de lunch.

Tot ziens in 2019!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn