Duitsland Vakantieland

Het Duits Verkeersbureau geeft je graag meer informatie over de vele mogelijkheden die Duitsland jouw klanten te bieden heeft om te genieten van een heerlijke vakantie. Actief of ontspannen, natuur of stad, traditioneel of modern: in Duitsland komt iedereen aan zijn trekken!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

9 maanden geleden

Frohes Fest!

Terwijl we aftellen tot Kerstmis, kijken we stiekem ook alvast vooruit naar wat ons volgend jaar te wachten staat. Want met het 100 jarig jubileum van Bauhaus in de spotlights, belooft 2019 een fantastisch jaar te worden voor cultuur-, architectuur- en designliefhebbers!

De stroming bracht kunst, design en techniek samen in baanbrekende ontwerpen en kenmerkt zich door eenvoud, strakke lijnen en functionaliteit. Het jubileum wordt onder andere gevierd met een openingsfestival en drie grote tentoonstellingen in Berlijn, Weimar en Dessau.

Natuurlijk valt er nog veel meer te ontdekken in het favoriete vakantieland van de Nederlanders... Zo presenteren we ook komend jaar weer de leukste reisideeën voor korte vakanties, zoals een weekendje wellness of een stedentrip, en blijven onderwerpen als fietsen en wandelen, wintersport en vakanties voor het hele gezin onze speerpunten.

Maar voor het zover is, wenst het Duits Verkeersbureau je natuurlijk allereerst heerlijke kerstdagen en een goede Rutsch in het nieuwe jaar!

Tot ziens in 2019!

Duitse Steden En Umweltzonen

Ga je in 2019 op stedentrip naar Duitsland? Gewoon zomaar of voor een Duitse kerstmarkt? Hou dan rekening met de regels omtrent de milieuzones. Vrijwel alle grote Duitse steden hebben een milieuzone. Dit betekent dat je een milieusticker voor Duitsland nodig hebt om het centrum te betreden met je auto. Bezoek deze website over de Duitse milieusticker voor meer informatie.

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn