Duurzaam toerisme

Alles over bewust reizen

Welkom op de Ecademy over duurzaam toerisme. Hier lees je meer over verantwoord reizen of reizen zonder footprint. 

Zakenreizen, Bestemmingen, Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

UITGELICHT

Sandos Hotels&Resorts hecht veel waarde aan duurzaamheid en ondersteuning van lokale gemeenschappen. Zie hieronder een filmpje over hun Eco resort in Playa del Carmen.

Laatste toevoegingen:

Alles op de rails

De afgelopen tijd staat het vliegtuig als vervoersmiddel ter discussie en wordt de trein steeds vaker als alternatief genoemd. Maar de trein hoeft niet per se als middel te dienen om op uw bestemming te komen, want sommige treinreizen zijn een bestemming op zich. Ontdek er alles over door(...)
Lees verder

KLM kiest voor duurzaam

Hoeveel duurzame sandwiches zijn geserveerd aan boord van Europese vluchten? En hoeveel kleiner is KLM’s CO2-voetafdruk? Het antwoord op deze vragen vind je in ‘Sustainability at a Glance’. Deze factsheet laat in een oogopslag zien wat de KLM-resultaten zijn op het gebied van duurzaamheid(...)
Lees verder

Wat is duurzaam toerisme

Over het algemeen houdt duurzaam toerisme in dat je reist met oog voor het milieu, de lokale cultuur en de plaatselijke economie. Je zoekt naar een manier van reizen waarmee je een positieve bijdrage levert en/of een lichtere ecologische footprint achterlaat. Dit staat dus lijnrecht(...)
Lees verder