Duurzaam toerisme

Alles over bewust reizen

Welkom op de Ecademy over duurzaam toerisme. Hier lees je meer over verantwoord reizen of reizen zonder footprint. 

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Gratis webinar over wegwerpplastic tijdens de coronacrisis

Meer dan 100 ANVR-reisorganisaties en 100 andere toeristische bedrijven hebben een jaar geleden de Internationale Tourism Plastic Pledge ondertekend. Een stap om vervuiling op de vakantiebestemmingen aan te pakken. Maar hoe komt de reisbranche de belofte na in deze coronatijd? Experts op dit gebied delen graag hun ervaring tijdens een Engelstalig webinar op woensdag 22 juli van 14.00 tot 15.00 uur.

​Hebben we wegwerpplastic nodig om onze klanten hygiënestandaarden te garanderen? En wist je dat plastic handschoenen en maskers meer ziektekiemen verspreiden dan dat ze voorkomen? Dat water dat ter plaatse wordt gefilterd, gebotteld en geserveerd, waarschijnlijk hygiënischer is dan plastic flessen voor eenmalig gebruik?

Deze en andere vragen worden beantwoord door de experts Saskia Pepping van MVO Nederland en Jo Hendrickx met Rachel McCaffery van Travel Without Plastic. Zij geven ook praktische tips hoe om te gaan met wegwerpplastic en helpen bij het maken van geschikte keuzes voor jouw reisorganisatie en bij het definiëren van een beleid op de lange termijn.

Aanmelden is voor leden en kan via de website van ANVR.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn