afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden
03 nov
05 nov

ANVR-congres in Bremen

Van 3 tot 5 november vindt het jaarlijkse ANVR-congres plaats in Duitsland, namelijk in Bremen en Bremerhaven. Eerder deze maand wist TravMagazine al de bestemming te onthullen, vandaag komt de ANVR met de bevestiging. Vanaf begin augustus kunnen leden, branchepartners en andere geïnteresseerden zich voor het congres aanmelden.

​”Het thema van het congres is Anders denken, anders doen. En dat gaan we ook doen met het congres zelf: we gaan dichterbij, iets korter en – gezien de afstand – natuurlijk met de trein. Op de heenreis hebben we zelfs een speciale ANVR-congres express”, zegt Frank Oostdam (directeur van de ANVR). “We zijn op dit moment druk aan het werken aan de voorbereidingen, maar we weten nu al dat we begin augustus weer een aantrekkelijk congresprogramma kunnen lanceren tegen – zoals altijd – een heel goede prijs”.

“Omdat we er vanuit gaan dat er veel animo zal zijn en we maar een beperkt aantal plekken hebben raden we je aan om alvast de data te reserveren in je agenda. Wil je zeker weten dat je mee straks mee kan, stuur nu dan alvast een mailtje aan Frank Radstake (fradstake@anvr.nl). Je zit dan nog nergens aan vast, moet je straks ook nog wel inschrijven, maar we houden rekening met je ‘vooraanmelding’ als er meer vraag is dan het aantal beschikbare plekken”, aldus Oostdam.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn