afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 dagen geleden
17 jun
18 jun

Centraal Europa B2B workshop

Met naar verwachting de komende jaren een toenemende belangstelling voor een vakantie in Europa, staan de Centraal-Europese verkeersbureaus van Polen, Tsjechië, Hongarije en Slowakije en hun partners te popelen om je bij te praten over hun toeristisch aanbod. Informeer jouw klanten over deze minder platgetreden landen met rust en ruimte, duizenden kilometers aan fiets- en wandelpaden, prachtige steden en natuur, met een grote selectie aan campings en hotels, een goede bereikbaarheid via lucht, spoor en motorwegen en met een voor ieder wat wils aanbod. Met een prijsniveau dat tot 30% lager ligt dan in West-Europa!

Wij nodigen je van harte uit om een-op-een in gesprek te gaan met een selectie van de 32 toeristische bedrijven uit Polen, Tsjechië, Hongarije en Slowakije die participeren.

De online workshop vindt plaats op donderdag 17 juni en vrijdag 18 juni. Na registratie ontvang je een mail met een login code, waarmee je op de ‘Networkapp’ kunt inloggen en afspraken middels tijdsblokken van 15 minuten kunt vastleggen.

PROGRAMMA

Donderdag 17 juni

  • 09.30-10.30: welkom en korte presentaties verkeersbureaus Polen, Tsjechië, Hongarije en Slowakije – inclusief Covid-19 updates
  • 10.30-12.00: een-op-een afspraken
  • 12.00-13.00: pauze
  • 13.00-16.00 een op een afspraken

Vrijdag 18 juni

  • 10.00-14.00: een-op-een afspraken

En bied je als reisorganisatie deze bestemming(en) wellicht nog niet aan, dan is het nu de kans om alle voelhorens uit te steken en alvast contacten te leggen om jouw reisaanbod in de toekomst mogelijk uit te breiden.

Meld je hier aan voor de workshop

Wij zien uit naar uw registratie!

Met vriendelijke groeten,

Het Discover Central Europe Workshop team

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn