afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden
24 mrt

Great American West Workshopdag

In maart zijn de vertegenwoordigers van de staten Montana, Idaho, North Dakota, South Dakota en Wyoming in Nederland.

Wij nodigen je van harte uit voor deze Great American West Workshopdag die plaatsvindt op vrijdag 24 maart 2023.
De workshops starten om 9:30 en zijn afgelopen om 12:30. Aansluitend is er een verzorgde lunch.

Tijdens elke workshop is een van de vertegenwoordigers aan het woord en krijg je direct het laatste nieuws, benodigde informatie en inspiratie voor routes door Montana, Idaho, North Dakota, South Dakota of Wyoming. Je krijgt dus de kans om de staten apart te spreken en te brainstormen. Wij zorgen voor de drankjes, lunch en natuurlijk: gezelligheid. Uiteraard is er een prijsvraag met leuke prijzen uit de regio.

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar Vivien Hulsebosch, Marketing & Account Manager bij Target Travel Marketing via vivien.hulsebosch@targettravel.nl.


Idaho

Met als bijnaam de Gem State (de juwelen staat) vind je in Idaho een overvloed aan edelstenen en ongerepte wildernis. Het is een staat vol avontuur en natuurlijke wonderen. Het landschap wordt gedomineerd door ruwe rivieren, schrille bergen en een glinsterende sterrenhemel afstekend tegen de duisternis. Het oosten van Idaho wordt omarmd door de ruige Rocky Mountains, terwijl de Snake rivier dwars door de woestijn van Zuid-Idaho kronkelt richting het westen. Bewandel hier de vele iconische trails, diepgeworteld in de Native American cultuur en westerse ontdekkingsreizigers.

Montana

Met ‘Big Sky Country’ als tweede naam, is Montana de vierde grootste staat van Amerika. Met een miljoen inwoners en nog veel meer wilde dieren geeft Montana een nieuwe betekenis aan de ‘wide, open spaces’. Montana wordt gekenmerkt door twee nationale parken: Glacier in het noorden en Yellowstone in het zuiden. Montana kent veel zogenoemde scenic byways, die je langs charmante, gastvrije dorpjes brengen. Het Wilde Westen en ranchleven is hier nog springlevend. Bezoek een van de ranches waar je de cowboys meehelpt!

North Dakota

“Hier begon de romantiek van mijn leven”, zei president Theodore Roosevelt over zijn tijd in wat nu de staat North Dakota is.

North Dakota is de thuisbasis van geweldige schilderachtige routes door de hele staat, waaronder twee nationale Scenic Byways. Uitgestrekte wegen, prachtige landschappen, wilde dieren, natuurlijke waterwegen en unieke culturele- en historische attracties zijn allemaal te vinden langs de Scenic Byways en Backways van North Dakota. Bezoekers worden aangemoedigd om eropuit te gaan en al het moois te ontdekken dat op elke route te vinden is. Zorg dat je ‘s werelds grootste Holstein-koe in New Salem niet mist, de grootste buffel van de wereld in Jamestown, of de grote metalen sculpturen langs de Enchanted Highway. Per auto, motor of zelfs fiets, deze routes zijn de sleutel tot de beste ervaringen.

South Dakota

Geniet van het zeer diverse aanbod in de verschillende regio's van South Dakota. Bezoek het enorme beeldhouwwerk van vier Amerikaanse presidenten in Keystone, de kudde van maar liefst 1.400 bizons in het Custer State Park, of peddel over de Missouri-rivier, de langste rivier in de VS.
In het noordoosten vind je weer uitgehouwen gletsjermeren en vele sporen van de 'fontier'-geschiendenis en de Native American-cultuur. Iets zuidelijker geniet je van bruisende stadjes met kunst, cultuur en geschiedenis.

Wyoming

Yeeha! De vele rodeo’s die in the Great American West te vinden zijn, hebben er mede voor gezorgd dat Wyoming de bijnaam “The Cowboy State” heeft gekregen. O.a. de grootste rodeo ter wereld, een feest van maar liefst 10 dagen, vindt hier plaats. Naast Yellowstone National Park, met zijn spectaculaire fauna en geothermische verschijnselen, trek je hier ook door Grand Teton National Park, bijzonder door z'n 300 meter stijging in landschap. Fossil Butte National Monument neemt je miljoenen jaren mee terug in de tijd, toen het hele gebied nog een groot meer was.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn