afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

7 maanden geleden
10 mrt

Maak kennis met de Filipijnen

Zelfs als je denkt alles al te hebben gezien wat Azië betreft, dan bieden de Filipijnen je nog een schat aan onontdekte parels. Natuurlijk hagelwitte stranden, maar ook magische activiteiten, indrukwekkende natuur en op de 7.641 eilanden steden en dorpjes met een uiterst vriendelijke bevolking. Dit zijn slechts enkele highlights van dit aardse paradijs.

De Philippines Department of Tourism nodigt je dan ook graag uit om kennis te komen maken met de ins & outs van deze bijzondere bestemming. Onder het genot van lokale hapjes en drankjes ontmoet je lokale partners die zich tijdens speed-date-sessies voorstellen. Hierna is er volop gelegenheid om te netwerken en in een meer één-op-één de mogelijkheden om samen te werken te bespreken. De avond eindigen we met een raffle waarbij fantastische prijzen te winnen zijn!

  • Wanneer: Dinsdag 10 maart 2020
  • Waar: Amsterdam Flavours Experience, Pazzanistraat 7 te Amsterdam
  • Hoe laat: 18.00 - 21.30 uur

      

Laat deze kans niet voorbij gaan om je kennis te kunnen bijspijkeren van deze up & coming bestemming en schrijf je in via onderstaande button. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en inschrijven gaat 'first come first serve', dus wacht niet te lang!

Heb je nog vragen, bel (06 - 21560233) of mail (info@lieb-management.nl) dan even.

We hopen je 10 maart te zien in Amsterdam!

Salamat!

Irene Lipper
PHILIPPINES DEPARTMENT OF TOURISM
c/o Lieb Management

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn