afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 maanden geleden
04 mrt

Taiwan Road Show

Van de moderne hoofdstad Taipei in het noorden tot de nationale parken en uitgestrekte berggebieden elders op het eiland. Taiwan is een bestemming met veel gezichten, die erom vraagt ontdekt te worden. De Taiwan Tourism Board nodigt reisprofessionals daarom uit voor een nadere kennismaking tijdens een workshop op 4 maart in Amsterdam met de kans op het winnen van een reis naar Taiwan!

De bijeenkomst begint om 17.30 uur met een drankje en een buffet in Aziatische stijl. Vanuit Taiwan zijn 12 partners aanwezig, waaronder hotels, airlines en plaatselijke DMC’s. De speeddate sessies zijn een uitstekende gelegenheid om persoonlijk kennis te maken. Er is een Taiwanees optreden en bovendien maken deelnemers aan deze workshop kans op een reis naar Taiwan. 

Taiwan heeft op toeristisch gebied veel te bieden. Taiwan bestaat uit een hoofdeiland, met hoofdstad Taipei, met meerdere kleine eilanden. Het is een van de dichtstbevolkte landen in de wereld, maar tegelijk is de helft van het eiland bedekt met bossen. Het land staat bekend om zijn vriendelijke bevolking en moderne infrastructuur. Taiwan heeft een uitgestrekte kustlijn, met mooie stranden en ideaal om te surfen of te duiken. 

De hoofdstad Taipei is hypermodern, met zijn wolkenkrabbers en nachtmarkten. Voor de inwoners van Taiwan is eten erg belangrijk. Als bezoeker kun je de lokale gerechten uitproberen in een van de vele restaurantjes. Dankzij het subtropische klimaat in het noorden en het tropische klimaat in het zuiden is Taiwan een bestemming voor het hele jaar. 

Maak kennis met deze veelzijdige bestemming

Wat: Taiwan Workshop
Wanneer: 4 maart
Waar: NH Barbizon in Amsterdam
Aanvang: 17:30 uur met een drankje en buffet in Aziatische stijl 
Einde: 21:30 uur

Wij kijken er naar uit om je te ontvangen, aanmelden kan tot en met 25 februari.

 

 

MELD JE NU AAN!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn