afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 weken geleden
04 jun
05 jun

Vakantiebeurs 2021

Vakantiebeurs 2021 wordt eenmalig een interactief online reisfestival. Dat gebeurt op 4 en 5 juni onder het motto ‘Dream now, travel soon!’ Met het festival wil de beursorganisatie vakantiepret in de huiskamer van mensen brengen. Op vrijdagavond 4 juni start het festival met de ‘I love Travel’ show, een interactieve online reisbeleving die vakantieliefhebbers even wil doen wegdromen.

Op 5 juni biedt het online reisfestival een overzicht van diverse bestemmingen waar veilig naartoe gereisd kan worden als het straks weer kan. De organisatie belooft een flinke dosis entertainment, informatie en voorpret. Daarnaast bieden de show en het festival diverse onderdelen waaraan de online bezoeker kan meedoen. Ook zijn er mooie reizen te winnen. Toegang tot de show en het festival zijn gratis. ‘Na een jaar waarbij het vooral bij dromen over vakantie bleef, komt het moment waarop we weer echt op reis mogen steeds dichterbij’, zegt Thecla Amoureus van de Vakantiebeurs.

Veilig
‘We willen mensen met onze show en het festival inspireren om een vakantie samen te stellen die de nare periode die straks hopelijk achter ons ligt, een beetje doet vergeten. Het Vakantiebeurs Festival laat de bezoekers bijzondere droombestemmingen zien en toont hoe veilig reizen er in 2021 uitziet. Door te kijken, luisteren, lezen, praten, meedoen én te proeven start de vakantie-voorpret al vanachter het beeldscherm.’ De interactieve ‘I love Travel’ show, op vrijdagavond 4 juni, wordt live uitgezonden vanuit de Jaarbeurs Studios in Utrecht. Diverse bekende Nederlanders en vakantie-experts maken hun opwachting in de studio en nemen de kijker mee langs droombestemmingen, hilarische vakantieclichés, bijzondere vakantieverhalen en antwoorden op de belangrijkste vragen die leven rondom veilig reizen, aldus de organisatie. Reisfanaten kunnen vanuit huis meestrijden om de hoofdprijs in de vakantiequiz en een ’1-minute-of fame’ in de uitzending.

Festival
Aansluitend is er op 5 juni het online reisfestival met verschillende films, sessies, ontmoetingen en nog veel meer. Ook aan de reisprofessionals zelf is gedacht, met een speciaal ‘podium’ om te netwerken en kennis op te doen en uit te wisselen. ‘Met een online festival in juni mikken we op de periode waarin er meer duidelijkheid is over wat er in de zomervakantie kan en mag’, zegt Amoureus. ‘We beperken ons echter niet tot het reisaanbod voor de zomer. Ook de bijzondere droomreizen die in het najaar of in 2022 weer mogelijk zijn, komen aan bod.’

De show en het festival vormen samen de online editie van de Vakantiebeurs en is voor bezoekers gratis bij te wonen via www.vakantiebeurs.nl

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn