FOX Verre Reizen & Pharos Reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

FOX Verre Reizen en Pharos Reizen zijn al een aantal jaar onderdeel van de ANWB. Vanaf het voorjaar 2021 gaan deze merken verder onder de naam ANWB. Dat is misschien even wennen, maar het blijven dezelfde reizen met dezelfde reisspecialisten en reisleiders. Zo krijgt jouw klant er letterlijk een wereld aan reisinspiratie bij.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

FOX Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Pharos Reizen biedt autovakanties, waarmee je helemaal in je eigen tempo kunt genieten van de mooiste gebieden van Europa. Zijn jouw klanten op zoek naar een vakantie die verrast en inspireert? Een vakantie die aansluit bij hun interesses en levensfase? Dan ben je bij Pharos Reizen aan het juiste adres.  

Laatste toevoegingen:

We hebben weer een winnaar!

Pharos Reizen, autovakanties van ANWB, mag weer een winnaar bekend maken! De beste deelnemer aan de cursus over Pharos Reizen van maart ontvangt binnenkort een leuk Rituals pakket. GEFELCITEERD! Monique Pluim, Mobiel Reisadviseur bij TUI at Home, kwam als beste uit de bus en ontvangt het(...)
Lees verder

Wissel nú het reisvoucher in!

Heeft jouw klant een ANWB-Reizen voucher maar wil hij/zij dichter bij huis op vakantie dan bieden wij ook de mogelijkheid om het voucher in te leveren voor een Pharos of ANWB-Ledenreis. Deze reizen kunnen door jou als reisagent ook geboekt worden. Geeft je klant toch de voorkeur aan een verre(...)
Lees verder

We have a winner!

De allereerste winnaar van het Rituals pakket door deelname aan de cursus over Pharos Reizen is bekend! Annemarie Verwoolde – Duteweert, zelfstandig reisagent bij YourTravel, kwam als beste uit de bus en ontvangt het heerlijke verwenpakket. Binnen ANWB is Pharos Reizen een apart label dat(...)
Lees verder

Europese single groepsreizen

Nieuw reisaanbod!
FOX gaat straks verder onder de naam ANWB. Het grote voordeel voor jou? Je kunt nu ook Europa bij ze boeken! FOX heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten en heeft Europese single groepsreizen samengesteld, met een goede afwisseling tussen natuur en cultuur. Uiteraard met de(...)
Lees verder

Lianne wint als eerste met Pharos Reizen!

Ben jij de volgende?
Lianne Bloem, persoonlijk reisadviseur bij YourTravel, heeft als eerste het Rituals pakket in de wacht weten te slepen door middel van deelname aan de cursus Pharos Reizen! Ben jij straks de februari winnaar? Doe dan ook mee met deze leuke actie en win! Binnen ANWB is Pharos Reizen een apart(...)
Lees verder