FOX Verre Reizen & Pharos Reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

FOX Verre Reizen en Pharos Reizen zijn al een aantal jaar onderdeel van de ANWB. Vanaf het voorjaar 2021 gaan deze merken verder onder de naam ANWB. Dat is misschien even wennen, maar het blijven dezelfde reizen met dezelfde reisspecialisten en reisleiders. Zo krijgt jouw klant er letterlijk een wereld aan reisinspiratie bij.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

FOX Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Pharos Reizen biedt autovakanties, waarmee je helemaal in je eigen tempo kunt genieten van de mooiste gebieden van Europa. Zijn jouw klanten op zoek naar een vakantie die verrast en inspireert? Een vakantie die aansluit bij hun interesses en levensfase? Dan ben je bij Pharos Reizen aan het juiste adres.  

Laatste toevoegingen:

Reis als 'Wie is de Mol' met Pharos Reizen

Volg jij ook iedere week fanatiek de zoektocht naar de mol? Tien kandidaten zijn naar Tsjechië toe gereisd om opdrachten uit te voeren en te jagen op de mol in hun midden. Tussen de spellen door kijken we onze ogen uit naar de schitterende natuur en cultuur van Tsjechië. Deze prachtige(...)
Lees verder

Laatste FOX-winnaar bekend

Van harte gefeliciteerd!
We mogen de laatste FOX-winnares van 2020 bekend maken! Agna Bos, reisadviseuse bij Klooster Reizen, is in de prijzen gevallen bij FOX, verre reizen van ANWB. Zij heeft een Rituals pakket gewonnen door deelname aan de gamecourse op TravEcademy. Van harte gefeliciteerd Agna! Verre reizen, dat is(...)
Lees verder

Pharos Reizen - Autovakanties van ANWB

Maak deze gamecourse en win een Rituals pakket of zelfs een weekend weg met ANWB Eropuit!
Lees verder

Win een Rituals pakket of weekend weg!

Verdiep je in Pharos Reizen, het aparte label binnen ANWB dat gespecialiseerd is in autovakanties, en win een Rituals pakket of zelfs een weekend weg met ANWB Eropuit! Binnen ANWB is Pharos Reizen een apart label dat gespecialiseerd is in autovakanties door heel Europa. Vanaf 1 april 2021 zal(...)
Lees verder

Weer een winnaar bij FOX!

Claudia Ike van YourTravel kan de komende tijd gaan genieten van een heerlijk Rituals pakket. Zij heeft in november de beste score behaald voor de cursus FOX Rondreizen, waarmee je elke maand kans maakt op een Rituals pakket en zelfs een studiereisplek in 2021. Doe ook mee en zorg(...)
Lees verder