FOX Verre Reizen & Pharos Reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

FOX Verre Reizen en Pharos Reizen zijn al een aantal jaar onderdeel van de ANWB. Vanaf het voorjaar 2021 gaan deze merken verder onder de naam ANWB. Dat is misschien even wennen, maar het blijven dezelfde reizen met dezelfde reisspecialisten en reisleiders. Zo krijgt jouw klant er letterlijk een wereld aan reisinspiratie bij.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Laatste FOX-winnaar bekend

Van harte gefeliciteerd!

We mogen de laatste FOX-winnares van 2020 bekend maken! Agna Bos, reisadviseuse bij Klooster Reizen, is in de prijzen gevallen bij FOX, verre reizen van ANWB. Zij heeft een Rituals pakket gewonnen door deelname aan de gamecourse op TravEcademy. Van harte gefeliciteerd Agna!

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Een verre rondreis maak je niet elke dag, daarom moet alles kloppen om de ervaring voor je klant zo mooi mogelijk te maken. Van comfortabele groepsrondreizen en single groepsreizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privé rondreizen. FOX staat voor je klaar!

Ben jij nog niet zo bekend met de rondreizen van FOX? Dan is de korte cursus FOX Rondreizen echt iets voor jou. Leer meer over hun product en welke reisbeloftes ze jou en je klant doen! 

Touroperators, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn