FOX Verre Reizen & Pharos Reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

FOX Verre Reizen en Pharos Reizen zijn al een aantal jaar onderdeel van de ANWB. Vanaf het voorjaar 2021 gaan deze merken verder onder de naam ANWB. Dat is misschien even wennen, maar het blijven dezelfde reizen met dezelfde reisspecialisten en reisleiders. Zo krijgt jouw klant er letterlijk een wereld aan reisinspiratie bij.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

Win een Rituals pakket of weekend weg!

Verdiep je in Pharos Reizen, het aparte label binnen ANWB dat gespecialiseerd is in autovakanties, en win een Rituals pakket of zelfs een weekend weg met ANWB Eropuit!

Binnen ANWB is Pharos Reizen een apart label dat gespecialiseerd is in autovakanties door heel Europa. Vanaf 1 april 2021 zal Pharos reizen verder gaan onder ANWB. Vakanties die verrassen en aansluiten bij verschillende interesses en diverse levensfases. Ben je voor jouw klant op zoek naar een bijzondere vakantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Of je klant nu kiest voor een autorondreis voor z’n tweetjes, een avontuurlijke gezinsvakantie, actieve fietsvakantie, stedentrip of wintersportreis, wij helpen je graag verder. Uiteraard allemaal met de zekerheid van de ANWB!

Wil je meer weten over het product en ons boekingsproces? Maak dan nu de gamecourse over Pharos Reizen en win een Rituals pakket of weekend weg met ANWB Eropuit!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn