FOX, verre reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Op basis van de wensen van onze reizigers ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

Laatste toevoegingen:

Win een Rituals pakket of studiereisplek!

Ben jij nog niet zo bekend met de rondreizen van FOX? Dan is de korte cursus FOX Rondreizen echt iets voor jou. Leer meer over hun product en welke reisbeloftes ze jou en je klant doen! Weet jij het antwoord op al de vragen? Wie weet word jij dan een van de prijswinnaars van een Rituals(...)
Lees verder

FOX Rondreizen

Ben jij nog niet zo bekend met de rondreizen van FOX? Dan is deze korte cursus echt iets voor jou. Leer meer over hun product en welke reisbeloftes ze jou en je klant doen! Weet jij het antwoord op al de vragen? Wie weet word jij dan een van de prijswinnaars van een Rituals(...)
Lees verder

FOX Thuisbioscoop

Droom je met ons mee?
In deze bizarre tijd waarin we het vooral druk hebben met het annuleren en omboeken van reizen, willen wij ook wat positiviteit brengen. Dromen over reizen kan namelijk altijd en herinneringen ophalen van mooie reizen die je al hebt gemaakt blijft altijd fijn. In onze FOX(...)
Lees verder

5x bijzonder Afrika met FOX

Van slapen onder de sterrenhemel in de Sahara in Marokko tot alle grote wildsoorten spotten in Zuid-Afrika. Met een ruime keuze uit wel 40 rondreizen naar Afrika vind je bij FOX altijd een rondreis die past bij de wensen van je klant. Voel je welkom in het Zuid-Afrika van Jo-Anne! Wist je dat(...)
Lees verder