FOX, verre reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Op basis van de wensen van onze reizigers ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

Laatste toevoegingen:

FOX Meet & Greet: Maak kennis met Maleisië

Maleisië biedt reizigers een fascinerende mix van landschappen en culturen. De traditionele cultuur wordt in steden afgewisseld met wolkenkrabbers en infrastructuur die ‘innovatie’ schreeuwen. Maar Maleisië biedt ook paradijselijke stranden en prachtige koraalriffen. Kom naar de FOX Meet (...)
Lees verder

Boek nu een Incentive reis en WIN!

Heb jij een grote familie, groep vrienden, vereniging of bedrijf van minimaal 10 personen die met elkaar op reis willen? Denk eens aan FOX! Wij boeken de reis zowel buiten als ook bínnen Europa helemaal op maat voor jouw groep klanten! Boek je vóór 1 mei een incentive reis, dan maak(...)
Lees verder

Vertrek nu ook vanaf  Brussel of Düsseldorf!

Betreft diverse Privé rondreizen
Vertrek vanaf BRU en DUS FOX biedt nu ook diverse privé rondreizen aan met vertrek vanuit Brussel of Düsseldorf. Zo vlieg je met Emirates vanaf Brussel naar Sri Lanka of Vietnam en vanuit Düsseldorf met Singapore Airlines naar Bali. Liever naar zuid-Afrika of Thailand? Ook(...)
Lees verder

FOX 3 keer op rij beste reisaanbieder 'Groepsreizen'!

Wij zijn enorm blij en trots! Super bedankt!!
Wauw... drie keer op rij hebben wij van jullie de Vakantie Award Groepsreizen gekregen! Een felbegeerde award wat een enorme eer en waardering voor ons is. Natuurlijk is deze prijs een beloning, maar ook een motivatie om ook komend jaar jullie verwachtingen te overtreffen. Laten we er met(...)
Lees verder