FOX, verre reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Op basis van de wensen van onze reizigers ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

Laatste toevoegingen:

Winnaarsreis Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2019

Maak kennis met de reisleider!
Inmiddels zijn de Provinciewinnaars van de Reisbureau van het Jaar verkiezing 2019 bekend! Eind juni mag er vanuit ieder winnend reisbureau iemand mee op winnaarsreis om samen met FOX en KLM Maleisië te ontdekken!  Natuurlijk doen we dit onder begeleiding van een van onze(...)
Lees verder

Diverse reizen boekbaar met vertrek in 2020!

De eerste reizen met vertrek in 2020 staan live! Vroeg boeken loont! Boek een verre reis voor jouw klanten met vertrek in 2020 minimaal acht maanden van tevoren. Jouw klanten profiteren dan van de voordeligste vanafprijzen en ze krijgen ook nog(...)
Lees verder

Ook zo benieuwd naar de reiservaring van de Myanmar studiereizigers?

Binnenkort volgt hier een reisverslag waarin de reiservaringen worden gedeeld van de studiereis door het zeer indrukwekkende Myanmar! Houd het dus in de gaten en mis het niet!
Lees verder

Vacatures bij FOX!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?
Bij FOX zijn wij op zoek naar nieuwe collega's! Medewerker Customer Contact (24-39 uur) Heb je een passie voor klanten en alle facetten rondom klantcontact? Voor de uitbreiding van ons team op de afdeling Customer Contact zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor minimaal 24 tot(...)
Lees verder