FOX, verre reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Op basis van de wensen van onze reizigers ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

Laatste toevoegingen:

Inschrijven voor studiereis India nog maar even mogelijk..

Deadline 5 juli
Voldoe je aan de voorwaarden voor deelname aan een FOX studiereis en wil je graag met ons mee? Geef je dan op door het inschrijfformulier via het FOX extranet in te vullen en misschien ben jij dan één van de gelukkigen! Inschrijven kan tot en met 5 juli 2019. Studiereis India van 16 - 25(...)
Lees verder

Winnaar van onze Groups & Incentive winactie is bekend!

Alle reisbureaus die in de afgelopen maanden een Groups & Incentive reis bij FOX hebben geboekt, deden mee met onze winactie! Wat leuk dat steeds meer reisbureaus ons weten te vinden voor een Groups & Incentive reis! Inmiddels is de winnaar bekend...... VakantieXperts Sombrero! Het(...)
Lees verder

Winnaarsreis Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2019

Maak kennis met de reisleider!
Inmiddels zijn de Provinciewinnaars van de Reisbureau van het Jaar verkiezing 2019 bekend! Eind juni mag er vanuit ieder winnend reisbureau iemand mee op winnaarsreis om samen met FOX en KLM Maleisië te ontdekken!  Natuurlijk doen we dit onder begeleiding van een van onze(...)
Lees verder