FOX, verre reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Op basis van de wensen van onze reizigers ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

Laatste toevoegingen:

Willemieke is maandwinnaar!

GEFELICITEERD!
De winnares van de maand september is bekend! Willemieke Bouwer, ZRA bij Travel Counsellors, scoorde hoog op de cursus FOX Rondreizen en heeft daarmee een heerlijk Rituals pakket gewonnen! Zorg ervoor dat jij de volgende winnaar bent of zelfs mee mag met FOX in 2021! Ben jij nog niet zo bekend(...)
Lees verder

Linda wint met FOX!

Gefeliciteerd!
Met FOX maak je elke twee maanden kans op een Rituals pakket en je dingt zelfs mee voor een studiereisplek in 2021. Linda Heijnen van Reisburo La Plaza uit Wormerveer heeft zojuist gewonnen. Wil jij ook kans maken? Dat kan! Ben jij nog niet zo bekend met de rondreizen van FOX? Dan is de (...)
Lees verder

Familiereizen actie: €250,- korting!

€ 250,- korting per boeking tijdens onze familiereizen actie Het complete aanbod familiereizen is extra voordelig geprijsd. Profiteer van wel € 250,- korting per boeking voor jouw klant en maak een keuze uit één van onze vele avontuurlijke rondreizen! Onze familie groepsreizen hebben(...)
Lees verder

Wissel nú het reisvoucher in!

Heeft jouw klant een ANWB-Reizen voucher maar wil hij/zij dichter bij huis op vakantie dan bieden wij ook de mogelijkheid om het voucher in te leveren voor een Pharos of ANWB-Ledenreis. Deze reizen kunnen door jou als reisagent ook geboekt worden met behoud van commissie. Geeft je klant toch de(...)
Lees verder

Juli winnaar bekend!

Elke maand maak je met FOX kans op een heerlijk Rituals pakket door de cursus FOX Rondreizen te maken. De winnaar van juli is inmiddels bekend. Ontdek snel wie gewonnen heeft! Afgelopen maand juli is Sorraya Oosterbaan, Travelplanner bij Travel XL Lotus reizen, in de prijzen gevallen. Zij kan(...)
Lees verder