FOX, verre reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Op basis van de wensen van onze reizigers ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

Laatste toevoegingen:

Maak kans op een studiereisplek!

Voor de Vakdag van de Vakantiebeurs hebben wij een oproep gedaan een presentje bij ons op te komen halen. Degene die langs zijn gekomen op de stand hebben van ons een kletsdoosje met kletskaarten ontvangen. 2020 is voor ons hét jaar om met jullie te kletsen - over grote veranderingen zoals het(...)
Lees verder

Nieuw: 16-daagse groepsrondreis Mekong Cruise van Cambodja naar Vietnam

Ontdek het leven aan de machtige Mekong rivier tijdens deze unieke rondreis door Cambodja en het zuiden van Vietnam.  Start je rondreis in Siem Reap, de toegangspoort tot de wereldberoemde tempels van Angkor en volg het Tonle Sap meer naar hoofdstad Phnom Penh. Verken de hoogtepunten van(...)
Lees verder

Nieuw: 9-daagse groepsreis Grandioos Georgië

Nieuw bij FOX, verre reizen: een 9-daagse groepsreis door Georgië. Deze bestemming draait om schitterend gelegen kerken met prachtige fresco’s, fantastische natuur van het Kaukasusgebergte, de gezellige hoofdstad Tbilisi met een oud centrum en trendy gebouwen en tot slot fascinerende(...)
Lees verder