afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

10 maanden geleden

5x bijzonder Afrika met FOX

Van slapen onder de sterrenhemel in de Sahara in Marokko tot alle grote wildsoorten spotten in Zuid-Afrika. Met een ruime keuze uit wel 40 rondreizen naar Afrika vind je bij FOX altijd een rondreis die past bij de wensen van je klant.

Voel je welkom in het Zuid-Afrika van Jo-Anne!

Wist je dat onze reisleiders worden beoordeeld met een dikke 9? Neem Jo-Anne, die sinds twee jaar FOX rondreizen door zuidelijk Afrika begeleid: ‘Als geboren en getogen Zuid-Afrikaanse ben ik er trots op om mijn Afrika aan onze gasten te laten zien! Zuid-Afrika is zo mooi, zo divers, zo uniek en zo speciaal. Ook onze buurlanden Namibië, Botswana en Zimbabwe hebben een speciaal plekje in mijn hart.’

Merhaba Marokko!MERHABA MAROKKO! 
Marokko? Dat moet je gewoon bezocht hebben! Bijzonder: een overnachting in het comfortabele tentenkamp bij Merzouga, aan de voet van de beroemde zandduinen van Erg Chebbi, te bereiken per landrover en het laatste stuk op de rug van een dromedaris.

Magisch MadagaskarMAGISCH MADAGASKAR
Madagaskar is terug van weggeweest bij FOX. Dit eiland voor de oostkust van Afrika is een continent in het klein. Ga tijdens de 18-daagse groepsreis Magisch Madagaskar op zoek naar kleurrijke kameleons, pluizige lemurensoorten en verken de weelderige rijstterrassen, ijzingwekkend diepe kloven, tropische regenwouden en uitgestrekte steppes.

DE SCHATTEN VAN EGYPTE
Egypte is natuurlijk dé cultuurbestemming nummer 1 van Afrika. Een rondreis door Egypte met FOX is naast heel veel cultuur ook comfortabel cruisen over de Nijl, op souvenirjacht in wereldstad Caïro, overnachten in vier- en vijfsterrenhotels, wegdommelen in de nachttrein naar Aswan en all inclusive relaxen aan de Rode Zee.

Reisblog NamibiëREISBLOG GROEPSREIS WEIDS & WILDRIJK NAMIBIË
Namibië 
is het land van woestijnolifanten, de Himba's, honderden meters hoge zandduinen in de Namib woestijn en Etosha NP. FOX reisspecialist Jenny ging mee met de 14-daagse groepsrondreis Weids & Wildrijk Namibië en schreef het volgende boeiende reisverslag.

Waarom FOX?
 

 De Nederlandse reiswereld heeft FOX niet voor niets verkozen tot Beste Aanbieder
   Groepsreizen van 201720182019 én 2020!

 Onze rondreizen worden door FOX reizigers beoordeeld met een 8,7.

 FOX biedt volledig verzorgde reizen met veel extra’s en excursies inclusief.

 De Nederlandssprekende reisleiders van FOX zijn deskundig en hebben een verregaande
   kennis van de cultuur, gewoonten en gebruiken. 

 Met FOX ontdekt jouw klant het hart van de bestemming!

Bestemmingen, Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn