FOX, verre reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Op basis van de wensen van onze reizigers ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van Retail FOX

Retail FOX

2 maanden geleden

FOX Thuisbioscoop

Droom je met ons mee?

In deze bizarre tijd waarin we het vooral druk hebben met het annuleren en omboeken van reizen, willen wij ook wat positiviteit brengen. Dromen over reizen kan namelijk altijd en herinneringen ophalen van mooie reizen die je al hebt gemaakt blijft altijd fijn. In onze FOX Thuisbioscoop proberen wij je daar een beetje bij te helpen.

Onze klanten genieten er al volop van en hebben enthousiast gereageerd op Sri Lanka en Zuid-Afrika. Iedere week komt er weer een andere film bij, zo hebben we nu ook Vietnam al toegevoegd.
Ken jij deze bestemmingen nog niet? Kijk dan met ons mee, want het is ook nog eens goed voor je bestemmingskennis en dat op een wel heel ontspannen manier! 

Ga nu naar onze FOX Thuisbioscoop!
 

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn