FOX, verre reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Op basis van de wensen van onze reizigers ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Winnaar van onze Groups & Incentive winactie is bekend!

Alle reisbureaus die in de afgelopen maanden een Groups & Incentive reis bij FOX hebben geboekt, deden mee met onze winactie! Wat leuk dat steeds meer reisbureaus ons weten te vinden voor een Groups & Incentive reis!

Inmiddels is de winnaar bekend...... VakantieXperts Sombrero! Het hele team ziet met elkaar een verrassingsweekend tegemoet. Zij prikken de datum en wij de bestemming. Van harte gefeliciteerd! Bedankt voor de mooie Groups & Incentives reizen die wij samen hebben georganiseerd!

Heb jij een groep klanten van meer dan 10 personen die ook zo'n mooie reis wil maken? Onze afdeling Groups & Incentives organiseert dit graag voor jou. Niet alleen verre reizen, maar ook binnen Europa kunnen wij een reis op maat maken voor jouw klanten. 

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn