FOX, verre reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Op basis van de wensen van onze reizigers ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van Retail FOX

Retail FOX

1 maand geleden

Maak kans op een studiereisplek!

Voor de Vakdag van de Vakantiebeurs hebben wij een oproep gedaan een presentje bij ons op te komen halen. Degene die langs zijn gekomen op de stand hebben van ons een kletsdoosje met kletskaarten ontvangen.

2020 is voor ons hét jaar om met jullie te kletsen - over grote veranderingen zoals het verdwijnen van de merknaam FOX. Kletsen jullie er ook op los met de klant en...maak kans op een studiereisplek!

Wat moet je doen?
Beschrijf (op onze Retail FOX, verre reizen Facebook pagina) de leukste of spannendste excursie, de meest memorabele ontmoeting met locals, een ongeëvenaarde ontdekking van een bestemming of de meest hilarische reiservaring van jouw klant! Doe het in tekst, in tekening, in foto’s, in film… wees creatief! Doe het voor 1 mei 2020.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn