FOX, verre reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Op basis van de wensen van onze reizigers ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 maanden geleden

Win een Rituals pakket of studiereisplek!

Ben jij nog niet zo bekend met de rondreizen van FOX? Dan is de korte cursus FOX Rondreizen echt iets voor jou. Leer meer over hun product en welke reisbeloftes ze jou en je klant doen! Weet jij het antwoord op al de vragen? Wie weet word jij dan een van de prijswinnaars van een Rituals pakket en daarnaast maak je kans op een studiereisplek met FOX in 2021!

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Een verre rondreis maak je niet elke dag, daarom moet alles kloppen om de ervaring voor je klant zo mooi mogelijk te maken. Van comfortabele groepsrondreizen en single groepsreizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privé rondreizen. FOX staat voor je klaar!

Maak deze gamecourse en maak kans op een Rituals pakket en studiereis met FOX in 2021!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn