Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek alles over de wintersport in Frankrijk

Van informatie over sneeuwzekerheid, tot faciliteiten voor kinderen en alle wintersportplaatsen op een rij.
Je vindt het allemaal hier


Bekijk ook de volgende video...

 

Laatste toevoegingen:

Vercors - een nieuwe Franse bestemming uitgelicht

De Vercors, in het zuidoosten van Frankrijk, is een wereld op zich. De natuur is hier nauw verbonden met het dagelijks leven. Waar je ook kijkt, zie je de bergen van dit massief dat een soort vesting lijkt te vormen in de uitlopers van de Alpen. Je komt er de meest bijzondere rotsformaties(...)
Lees verder

Bijeenkomst Frankrijk Overzee

Op zoek naar informatie over een zonnige bestemming met een tropisch tintje? De overzeese gebieden van Frankrijk bieden al jaren een paradijselijke ervaring aan hun bezoekers. Op 4 juni komen vertegenwoordigers van enkele Franse tropische bestemmingen naar Nederland om in twee aparte gedeeltes(...)
Lees verder

7 goede redenen voor een bezoek aan Frankrijk in 2019

Het is altijd een goed moment om naar Frankrijk te gaan. Maar dat geldt zeker voor 2019. Dit jaar staat bol van de grote sportieve, culturele en gastronomische evenementen. Genoeg redenen voor een onvergetelijk bezoek aan verschillende Franse regio’s. Laat je klanten vast in de stemming komen(...)
Lees verder