Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek alles over de wintersport in Frankrijk

Van informatie over sneeuwzekerheid, tot faciliteiten voor kinderen en alle wintersportplaatsen op een rij.
Je vindt het allemaal hier


Bekijk ook de volgende video...

 

Laatste toevoegingen:

Win een wintersportverblijf in Val Cenis!

Zelf nog even gauw naar de sneeuw? Of alvast een verblijf plannen voor volgend seizoen? Ervaar nu zelf hoe leuk een wintersport in Frankrijk kan zijn. In samenwerking met France Montagnes en Val Cenis verloten wij een heerlijk wintersportverblijf van een week in Val Cenis voor 2(...)
Lees verder

7 goede redenen voor een bezoek aan Frankrijk in 2019

Het is altijd een goed moment om naar Frankrijk te gaan. Maar dat geldt zeker voor 2019. Dit jaar staat bol van de grote sportieve, culturele en gastronomische evenementen. Genoeg redenen voor een onvergetelijk bezoek aan verschillende Franse regio’s. Laat je klanten vast in de stemming komen(...)
Lees verder

World Ski Awards 2018: Val Thorens voor de 5e keer verkozen tot beste skidorp ter wereld

Tijdens de World Ski Awards is Val Thorens met 1,8 miljoen stemmen opnieuw verkozen tot ‘Beste skidorp ter wereld’. Daarmee laat het populaire skigebied wereldwijd gerenommeerde dorpen zoals het Oostenrijkse Kitzbühel en het Zwitserse Verbier achter zich. De wintersportplaats werd bovendien(...)
Lees verder

Het kloppend hart van zuidelijk Frankrijk

Toulouse is de perfecte stad voor een weekend weg in de regio Occitanie. Het ligt dichtbij de Pyreneeën en de Middellandse Zee, dus of je nou stad, strand of natuur wil, in Toulouse kun je terecht! De stad heeft een gezellig karakter dat mede wordt gevormd door de 2000 jaar historie en drie(...)
Lees verder