Bestemmingen

Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek alles over de wintersport in Frankrijk

Van informatie over sneeuwzekerheid, tot faciliteiten voor kinderen en alle wintersportplaatsen op een rij.
Je vindt het allemaal hier


Bekijk ook de volgende video...

 

Laatste toevoegingen:

World Ski Awards 2018: Val Thorens voor de 5e keer verkozen tot beste skidorp ter wereld

Tijdens de World Ski Awards is Val Thorens met 1,8 miljoen stemmen opnieuw verkozen tot ‘Beste skidorp ter wereld’. Daarmee laat het populaire skigebied wereldwijd gerenommeerde dorpen zoals het Oostenrijkse Kitzbühel en het Zwitserse Verbier achter zich. De wintersportplaats werd bovendien(...)
Lees verder

Het kloppend hart van zuidelijk Frankrijk

Toulouse is de perfecte stad voor een weekend weg in de regio Occitanie. Het ligt dichtbij de Pyreneeën en de Middellandse Zee, dus of je nou stad, strand of natuur wil, in Toulouse kun je terecht! De stad heeft een gezellig karakter dat mede wordt gevormd door de 2000 jaar historie en drie(...)
Lees verder

Ryder Cup 2018 in Frankrijk: 6 leuke weetjes

Le Golf National in Saint-Quentin-en-Yvelines, vlakbij Parijs, staat volop in het teken van de Ryder Cup. Dit wereldberoemde golftoernooi is momenteel in volle gang en duurt nog tot 30 september. Naar aanleiding van dit belangrijke sportevenement, zetten we een aantal leuke weetjes op rij. 1.(...)
Lees verder

Meer Nederlanders naar de Franse wintersport

Atout France is tevreden over het afgelopen wintersportseizoen. Frankrijk zag zijn marktaandeel vanuit Nederland afgelopen winter stijgen. Dit bleek op de wintersportbijeenkomst van het verkeersbureau, in samenwerking met France Montagnes afgelopen maandag in Amsterdam en dinsdag in Den Bosch.(...)
Lees verder