Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek alles over de wintersport in Frankrijk

Van informatie over sneeuwzekerheid, tot faciliteiten voor kinderen en alle wintersportplaatsen op een rij.
Je vindt het allemaal hier


Bekijk ook de volgende video...

 

Laatste toevoegingen:

Actuele informatie over de situatie in Frankrijk

Coronavirus update
De berichtgeving over het Coronavirus in Nederland draait op volle toeren, maar hoe zit het eigenlijk in het buitenland? Sinds de sluiting van de buitengrenzen van het Schengen gebied afgelopen dinsdag 17 maart voor 30 dagen, zijn sommige binnengrenzen echter ook geheel of gedeeltelijk gesloten(...)
Lees verder

Boekingen wintersport Frankrijk zijn veelbelovend

In samenwerking met France Montagnes organiseerde Atout France, het Frans Bureau voor Toerisme, op dinsdag 22 oktober een netwerkevent met kookworkshop in restaurant Nine op de Zuidas in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst waren 15 vertegenwoordigers van de belangrijkste Franse(...)
Lees verder

Geslaagde mice meeting Atout France

Atout France heeft maandag 1 juli een gezellige en geslaagde mice-meeting in het Amsterdamse Hotel Arena. Nederlandse reisprofessionals kwamen naar de meeting om kennis te maken met een goed dozijn Franse partners. Een leuke avond op een mooie locatie met educatie, een walking dinner en(...)
Lees verder