Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Frankrijktips per regio

Heb je klanten die binnenkort naar Frankrijk gaan en wil je ze graag wat unieke tips geven? Het Frans Bureau voor Toerisme heeft ze allemaal voor je op een rijtje gezet.

8864_60Of je klant gaat kamperen, interesse hebt in de natuur of een stedenbezoek hebt gepland, een aantal goede tips voor vertrek zijn altijd leuk om mee te geven.
Op de site van het Frans Bureau voor Toerisme kun je ze allemaal vinden, gerangschikt per thema en inclusief leuke en informatieve filmpjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van unieke tips voor een stedentrip naar Dijon of een overzicht van de mooiste kustplaatsen in Bretagne? Of wil jij weten waar je de beste duurzame campings kunt vinden en wat er te doen is in de verschillende kastelen in de Dordogne? Bekijk hier de tips!

Ontdek daarnaast alle regio's die het land rijk is door middel van de volgende (sub)hoofdstukken, die je ook eenvoudig in het rechter menu terugvindt:

 

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn