Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Champagne-Ardenne

(Her) ontdek de prachtige regio Champagne-Ardenne, beroemd vanwege haar gastronomie en Champagne, in het Noord-Oosten van Frankrijk. Prima bereikbaar per auto vanuit Nederland. Maar ook per trein, bijvoorbeeld met de snelle TGV vanaf Parijs: in 45 minuten ben je al in Reims!

Adviseer je klant om kennis te maken met Champagne: je kunt wijnkelders, de beroemde champagnehuizen en proeverijen bezoeken.

Ook op cultuur gebied valt er veel te beleven: de Cathédrale Notre-Dame en andere door UNESCO geklasseerde plekken in Reims, de grootste vesting in Europa in Sedan, de schattige Middeleeuwse straatjes in Troyes, het Renoir atelier of het memorial van generaal De Gaulle in Colombey-les-deux-Eglises.

Tip! Trek er op uit in de champagnevelden

Oenovasion organiseert verblijven in het hart van de Champagnestreek. Zij zijn gespecialiseerd in maatwerk en hebben een uitgebreid aanbod voor lekkerbekken, avonturiers of sportievelingen: Champagne proven, bezoek aan Champagne- en wijndomeinen, sportieve tochtjes onder leiding van een gids in een 4×4, op de mountainbike of in een kajak, helikoptervlucht over de Champagnevelden of per bootje de stad Châlons-en-Champagne bezoeken.
Meer informatie vind je op www.oenovasion.com .

Voor meer informatie:
www.champagne-ardennen-toerisme.nl  (Nederlandstalige versie) of neem hier een kijkje.

Foto’s: I. Jakobs, G. Oxley 

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn