Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Paris Region

Ile-de-France is de streek rondom Parijs, met negen koninklijke steden, talloze vaarwegen, meer dan 400 parken en tuinen, middeleeuwse dorpen en Cisterciënzer abdijen.

Versailles, Fontainebleau, Provins en natuurlijk de oevers van de Oise zijn voorbeelden van het fascinerend erfgoed in Ile-de-France. De lichtstad Parijs biedt een mix aan geschiedenis, kunst en romantiek.

Enkele hoogtepunten van de regio: Parijs, de kastelen van Versailles, Fontainebleau en Vaux-le-Vicomte, de basiliek van Saint-Denis, de vlooienmarkt van Saint-Ouen en Disneyland Resort Paris.

Met meer dan zestig banen neemt de regio Paris Ile-de-France de eerste plaats onder de Franse golfregio’s in. Deze banen bereik je gemakkelijk vanuit Parijs per spoor of met de auto.

Ile de France was populair onder impressionistische schilders. Vincent van Gogh is met zijn broer Theo begraven in Auvers-sur-Oise. Een dorp geheel in het teken van impressionistische schilders met onder meer de Herberg van Ravoux, het kasteel van Auvers, het Huis van Dokter Gachet en een Absintmuseum.

In de Grote Stal van het kasteel van Versailles is een ruiterschool gevestigd die ook bezocht kan worden: De Academie van het ruiterspektakel die onder leiding van Bartabas staat, de stichter van het Ruitertheater Zingaro

Departement Yvelines let op de kleintjes en verleent kortingen voor kinderen tijdens Franse schoolvakanties op musea, activiteiten en in restaurants. Aanraders: Parc Miniature, kastelen van Breteuil en Monte Cristo, het speelgoed museum, dierenpark en kasteel van Thoiry, De moestuin van de koning, boomklimpark Aventure Aventure, het enorme vrijetijdspark van St-Quentin.

Voor meer informatie:
www.visitparisregion.com of neem hier een kijkje.

Foto’s: Atout France: Hervé le Gac, R. Cast, Leeuwen, Auberg Ravoux © CRT Paris Ile-de-France. 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn