Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Frans Guyana

In het noorden van Zuid-Amerika ligt Frans Guyana ingeklemd tussen Brazilië en Suriname. Met het prachtige Amazonewoud (8 miljoen hectare) aan groen geen gebrek: het is het grootste nationale park van Frankrijk. Je kunt er de Maroni afvaren met een prauw, net als de oeverbewoners, de indianen en bushinengé (afstammelingen van weggelopen slaven). Ook de kust belooft veel moois. Op 55 km van Cayenne ligt het natuurreservaat van de moerassen van Kaw met veel watervogels en reptielen die men gemakkelijk kan observeren. Lokale gidsen vertellen je precies wat je ziet.

Ontdek de geschiedenis van de Bagne (de strafkolonie), met bijzondere overblijfselen, in Saint-Laurent of op de Iles du Salut, ter hoogte van Kourou. Beleef een ruimteavontuur
met het gratis bezoek aan de installaties van drie soorten raketten die er regelmatig worden gelanceerd: Ariane 5, Soyuz en Vega.

Aanraders:

  • Het ruimtecentrum bezoeken
  • Met een traditionele prauw de Amazone afvaren
  • Carnaval van Cayenne meemaken
  • De Iles du Salut (met kokospalmen) en de overblijfselen van de Bagne
  • Het natuurreservaat van de moerassen van Kaw

Kijk voor meer informatie hier.

Foto’s: Ile du Diable Kourou © Joey Nicles, Cayenne markt © Jean-Jacques Serol, Carnaval Kourou © Jean-Emmanuel Hay.

 

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn