Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Golf

 

120tMeer dan 500 golfbanen

Met een lange golfhistorie, gevarieerde natuur en een heerlijk klimaat is Frankrijk een paradijs voor de golfliefhebber. In Frankrijk zijn er op dit moment meer dan 500 golfbanen en er komen er steeds meer bij.

Door de verscheidenheid in natuur is het aantal type banen in Frankrijk ook heel verschillend. Er zijn banen aan een ruige of azuurblauwe zee, langs rivieren, tussen de wijngaarden, lavendelvelden of met een prachtig uitzicht op zonnige bergtoppen met eeuwige sneeuw. Green fees zijn makkelijker te boeken doordat de banen relatief rustiger zijn. Rond elke baan vindt de klant een keur aan accommodaties, variërend van eenvoudig tot zeer luxe. Om te spelen hoef je geen prof te zijn: er bestaan banen van verschillende niveaus, voor beginners tot vergevorderden en voor jong en oud.
Om te golfen in Frankrijk hoef je niet ver te rijden: een groot aantal banen ligt op slechts enkele uren rijden van Nederland. Maar ook de golfbanen in Zuid Frankrijk zijn goed bereikbaar dankzij de rechtstreekse vliegverbindingen. Leuk is de combinatie met andere vormen van ontspannen en genieten: bij veel banen zijn hotels met een spa of kun je volop culinair genieten. Kortom, voor iedereen zijn er mogelijkheden genoeg om te golfen, terwijl je geniet van het heerlijke Franse leven!

Lees meer over golf in Frankijk op de site van het Frans Bureau voor Toerisme.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn