Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Boekingen wintersport Frankrijk zijn veelbelovend

In samenwerking met France Montagnes organiseerde Atout France, het Frans Bureau voor Toerisme, op dinsdag 22 oktober een netwerkevent met kookworkshop in restaurant Nine op de Zuidas in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst waren 15 vertegenwoordigers van de belangrijkste Franse wintersportplaatsen bijeen om de laatste nieuwtjes op het gebied van wintersport te bespreken met de 24 aanwezige touroperators en ZRA’s.

Volgens de Nederlandse touroperators die tijdens het evenement aanwezig waren ziet de winter van 2019/2020 er veelbelovend uit. Zij noteren momenteel een stijging in het aantal gemaakte boekingen van hun klanten voor de Franse skiplaatsen in vergelijking met het vorige seizoen. Ook de accommodaties en wintersportplaatsen benadrukken de toename in het aantal boekingen op dit moment van het jaar.

Frankrijk is met haar diverse aanbod aan skigebieden bij uitstek een geschikte skibestemming voor gezinnen en jongeren. Met speciale aanbiedingen zoals ‘Skiing into spring 2020’ en grote evenementen zoals winter Tomorrowland worden jongeren en millenials aangetrokken om naar de Franse bergen te gaan. De Franse wintersportgebieden besteden ieder jaar extra aandacht aan duurzaamheid en ontspanning in de natuur.

De Aanwezige wintersportplaatsen tijdens de bijeenkomst: Avoriaz, Les 2 Alpes, Courchevel, La Clusaz, Le Grand Bornand, Les Menuires, Méribel, Peisey-Vallandry, Serre Chevalier, Tignes, Val Cenis en Val Thorens.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn