Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Kamperen

Agentensite - KamperenAan de kust, op het platteland of in de bergen, op de Franse campings viert je klant echt zomer. Kamperen is er genieten van de natuur, de cultuur en de gastronomie van de streek ontdekken op de campings of tijdens leuke uitstapjes.

Met meer dan 9000 1- tot 4-sterrencampings, 2300 campings à la ferme (boerderijcampings) en aires naturelles (natuurcampings) kan Frankrijk 2,8 miljoen vakantiegangers ontvangen. Er is zo’n ruim en divers aanbod aan campings dat elk type klant in Frankrijk vindt wat hij zoekt.

 

Agentensite - Kamperen kinderenWil je klant met de kinderen op pad? Dan kunnen ze terecht op de vele speciale familiecampings. Deze zijn gezellig opgezet en bieden veel faciliteiten, services en activiteiten voor groot en klein: crèches en speelterreinen, discotheken, restaurants, zwemparadijzen en volop animatie.
Raad voor de jonge klanten ook kamperen aan! Met een groep vrienden bivakkeren op een jongerencamping is een must. Meestal liggen deze campings in de buurt van water of bergen, waardoor er volop coole activiteiten te vinden zijn.

 

Agentensite - Kamperen ouderenOok voor de oudere vakantieganger die zoekt naar een rustige seniorencamping biedt Frankrijk voldoende keus. Er zijn genoeg campings die in het voor- en naseizoen open zijn.
De trend op kampeergebied is luxe kamperen. Vakantie vieren in een vrije omgeving, maar dan wel met luxe faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan draadloos internet, luxe sanitair en schoonheidsbehandelingen. Maar ook aan verblijven in een bungalow, mobile home of chalet. Steeds meer campings bieden deze luxe accommodaties aan.

Tip! Overnacht eens in een mooie ‘roulotte’: een woonwagen op een camping. Te boeken bij Vrij Uit.

Lees meer over kamperen in Frankrijk op de site van het Frans Bureau voor Toerisme.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn